Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Twój nick podczas gry:Pan Arnold

Godzina, data zdarzenia:10;55 2014 07 30

Mapa:d2

STEAM_ID / IP:

Uzasadnienie:[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Powod: 'Odwolaj sie na Forum.'

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:770388'

[AMXBans] Twoje IP: '37.248.255.97'

Za co zostalem zbanowany permamentnie?

Gość Guest
Napisano

No więc tak, tutaj jest demko. Może krótkie i mało szczegółowe, ale gracz gra dla mnie nieczysto. Gdy dostawał ostatnio SS ode mnie celował przez ściany, lecz dałem SS, możliwe iż posiada owy użytkownik AntySS. Tutaj demko:

http://speedy.sh/vkujQ/Arnold.rar

1:49 - Dobrze zauważyłeś go przez ścianę.

4:14 - Celownik lata jak szalony, a m4 ma minimalny rozrzut.

6:26 - No recoil ?

Gość Guest
Napisano

1:49Czlowieku to chyba logiczne ze jak biegne srodkiem to patrze gale i srodek tak?

4;14 podobno grasz w cs 6 lat majac 16 i mowisz ze m4 ma minimalny rozrzut?

6;26-na 4;14 celownik lata jak "szalony" a tytaj mam juz NoRecoil?

Demko moze malo szczegolowe??Bardzo malo i nic na tym demie ani na zadnym innym nie ma!!!wiem ze gram dla ciebie nie czysto bo gram lepiej od ciebie a moj staz jest prawie taki sam jak twoj wiek chlopcze,,,.Tak posiadam cala sterte programow do czitowania i anty ss:| Jak dla mnie rekrytacja na admina powinna byc od 20+ bo cs jest od 16+ a jeszcze jakis staz by sie przydal zeby uniknac takich sytuacji jak ta...

Gość Guest
Napisano

Człeku, pewnie nawet nie masz tyle ile mówisz.. Staż taki jak mój wiek ? hahaha Szkoda że cs jest od ok.12 lat ;D Widać, kto się zna.. Hmm Tak , tam latał, a tutaj mogłeś przełączyć.. Jesteś śmieszny jak dla mnie... Gdybyś grał tak jak sądzisz to dawno zainwestowałbyś w S :_: Skoro to tylko 10 zł, moim zadaniem nie jest tutaj spinać się z Tobą i konwersować kto jest lepszy, także tyle w temacie. Będzie UB, to będzie.. Co tak szczekasz ?

Gość Guest
Napisano

Człeku, pewnie nawet nie masz tyle ile mówisz.. Staż taki jak mój wiek ? hahaha Szkoda że cs jest od ok.12 lat ;D Widać, kto się zna.. Hmm Tak , tam latał, a tutaj mogłeś przełączyć.. Jesteś śmieszny jak dla mnie... Gdybyś grał tak jak sądzisz to dawno zainwestowałbyś w S :_: Skoro to tylko 10 zł, moim zadaniem nie jest tutaj spinać się z Tobą i konwersować kto jest lepszy, także tyle w temacie. Będzie UB, to będzie.. Co tak szczekasz ?

1.6 od 2003 1.5 od 2000 chyba co razem daje 14 lat a ty masz 16  dlatego napsialem "prawie":)smieszny jestes ty co udowodniles banujac mnie i wstawiajac tak smeiszne demko:)zamiast pocic sie na forum lepiej bys sie podszkolil  troszke:)W co mam zainwestowac  10zl bo nie bardzo rozumiem??A na temat tego szczekania to sie nie bede wypowiadal bo za mlody jestes cwaniaczku.

Napisano

Aima czy no recoila nie widzę , ale akcja 5:20 mnie zastanawia czysto leci za modelami dwoma jeden padł widział od razu mierzy w tego na środku tak samo z akcjami ze środka jak idzie na galę widzi modele i wyczekuje 

Gość Guest
Napisano

5:20 jak widac mam 3hp i od kilku wczesniejszych akcji gram defensywnie...Pozatym wszedzie slychac kroki strzaly zmiany broni.

Podaj jeszcze czasy ktore cie ciekawia to je wyjasnie

Pos ja prawie zawsze tak gram a porzeciez wszystko slychac albo na logike mozna wziasc...

Gość Guest
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

jqwi.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...