Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie o admina Mavers

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Witam!

Nick: Mavers

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na jednej sporej serwerowni lecz przestała istnieć,stąd też zjawiłem się u Was

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7

Staż w CS-sie: Hmmm... Z 5-6 lat

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Mavers/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: Jak już wcześniej wspomniałem byłem już adminem (nawet multi),dużo czasu spędzam na tym serwerze,nie zawsze jest admin,a ja staram się wyłapywać graczy czitujących i jak nie ma admina to wrzucam demka na forum,a jak jest to grzecznie jak regulamin nakazuje zgłaszam go na u@. Karany nie byłem( nie licząc banów za czity,których nie używam i dostałem UB) no i myślę że podołam w banowaniu cziterów;). Długo walczyłem sam ze sobą czy składać podanie,ale jednak ktoś mnie do tego przekonał i mam nadzieje ze dobrze bede pracować:)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W wakacje mogę spędzać połowę dnia,a generalnie w teorii 2-3h a w praktyce jest tych godzin więcej:)

Kontakt: Steam/Forum

Napisano

Hmm a raz zacznę.

Więc tak u Mavers'a spore tak. Widać, że chłopak jest ogarnięty, zgłasza często, spełnia wszystkie wymagania, czas ładny (mimo, iż przez jakiś czas ostatnio miał przerwę).  Przyda nam się ktoś taki jak on.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...