Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185354 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Witam! Nick: Mavers Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na jednej sporej serwerowni lecz przestała istnieć,stąd też zjawiłem się u Was Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: Hmmm... Z 5-6 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Mavers/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Jak już wcześniej wspomniałem byłem już adminem (nawet multi),dużo czasu spędzam na tym serwerze,nie zawsze jest admin,a ja staram się wyłapywać graczy czitujących i jak nie ma admina to wrzucam demka na forum,a jak jest to grzecznie jak regulamin nakazuje zgłaszam go na u@. Karany nie byłem( nie licząc banów za czity,których nie używam i dostałem UB) no i myślę że podołam w banowaniu cziterów;). Długo walczyłem sam ze sobą czy składać podanie,ale jednak ktoś mnie do tego przekonał i mam nadzieje ze dobrze bede pracować Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W wakacje mogę spędzać połowę dnia,a generalnie w teorii 2-3h a w praktyce jest tych godzin więcej:) Kontakt: Steam/Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Lipca 2014 #185356 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Hmm a raz zacznę. Więc tak u Mavers'a spore tak. Widać, że chłopak jest ogarnięty, zgłasza często, spełnia wszystkie wymagania, czas ładny (mimo, iż przez jakiś czas ostatnio miał przerwę). Przyda nam się ktoś taki jak on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 28 Lipca 2014 #182532 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Jestem na tak. Długo grasz na tym serwerze , spełniasz wszystkie wymagania. Myślę, że sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 28 Lipca 2014 #185407 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Wielkie tak: -Steam -Ogarnięty -Doświadczony -AMX Poradzi sobie chłopak Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 28 Lipca 2014 #185495 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Tak Steam Wiek Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Lipca 2014 #185508 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi