`cruzeN. Napisano 9 Lutego 2016 #395969 Napisano 9 Lutego 2016 Co wy na to aby przywrócić Klany które były kiedyś na naszym codzie ? Zbieramy punkty za które można założyć klan i wykupywać różne umiejętności itp. Założenie klanu od danego levla i zebranych punktów np: trzeba mieć 200 punktów aby móc założyć klan czyli ( trzeba zabić 200 osób aby zdobyć 200 punktów. ) Zapraszanie graczy do klany z którymi można później expić levle klanu jak i swoje levle klas. Możliwość wyrzucenia członków klanu. Umiejętności klanu tz. więcej expa, hp,dmg itp. Resetowanie umiejętności klanu. Top 10 czy tam 15 klanów. Informacje o swoim klanie jak i innych klanów. I wiele więcej. Myślę, że to fajna sprawa jakaś nowość dla graczy i miłe urozmaicenie gry. Co wy o tym sądzicie ?
Master Napisano 9 Lutego 2016 #395978 Napisano 9 Lutego 2016 Pomysl fajny i ciekawy. tylko nie wiem jak to bedzie bo za jakis czas ma byc ta "nowość" na serwerz i czy to da rade pogodzić. ale mozna by faktycznie cos pomyśleć bo to na pewno urozmaici rogrywke plusik dla Ciebie
EvO Napisano 9 Lutego 2016 #395994 Napisano 9 Lutego 2016 Dodam tylko, że jak wiecie klany nie są dopracowanym tworem. Widziałem kilka wersji każda z nich z czymś kolidowała. Nieraz się podobały, a później "nie działa to" czy "to się buguje". Jesteście na to gotowi?
Mart_Verum Napisano 9 Lutego 2016 #395998 Napisano 9 Lutego 2016 Dla mnie pomysl jest git! Pytanie Evo czy Wy jestescie na to gotowi, hahaha
`cruzeN. Napisano 9 Lutego 2016 Autor #396003 Napisano 9 Lutego 2016 @EvO Wiem właśnie bo kiedyś były z tym jakieś problemy, ale można by było spróbować. ( to już wasza decyzja ) Myślę, że graczom naprawdę by się spodobało. Jeżeli by nawet nie wypaliło to zawsze można usunąć. Ja tam jestem gotowy " Kto nie ryzykuje nie pije szampana " ps. Sorry zapomniałem edytować poprzedni post.
NumberOne Napisano 9 Lutego 2016 #396015 Napisano 9 Lutego 2016 Na 800 z tego co mi się wydaje jest dopracowana wersja, więc takowe istnieją. Jednak problem w tym, że tam jest połączona z silnikiem i kilkoma innymi rzeczami, jak np. nieśmiertelniki więc niestety na inny serwer nie nada się.
7aro Napisano 9 Lutego 2016 #396019 Napisano 9 Lutego 2016 Hmmm mam mieszane uczucia co do tych klanów boje się ze gracze najbardziej ogarnięci (no-life, b.dobrzy gracze) zyskają zbyt duża przewagę nad nowymi graczami już teraz taki gracz ogarniający grę + vip + premium i zaczynają się schody dla nowego na serwerze. I czy niektóre klasy nie będą OP z dodatkowymi bonusami. Pomysł dobry tylko nie wiem czy nie odstraszy nowych graczy. Gdyby dało się poprawić (a nie jeden próbował) można by na próbę wprowadzić. I już sobie przypomniałem czemu klany zostały usunięte zbyt mocno obciążały serwer i wszyscy mieli lagi nikt nie wiedział czy to była wina zaśmieconego ftp, lipnego hostingu czy bugowały się z innymi plugin-ami jedynym wyjściem było usuniecie ich. Plus był duży problem z dodawaniem do klanu założyciel mógł dodać do klanu przez kilka pierwszych sek po wejściu na serwer. Hosting się zmienił o ftp się nie wypowiadam plugin-y się trochę pozmieniały może i by zadziałało.(jak to napisał cruz co do szamponu)
kurort rolson Napisano 9 Lutego 2016 #396021 Napisano 9 Lutego 2016 No nie tak do końca dopracowana, znam przynajmniej 1 bug. Spokojnie, umiejętności klanów nie znacznie zmieniają staty.
beoer Napisano 9 Lutego 2016 #396081 Napisano 9 Lutego 2016 @Mart_Verum wydaje mi się że gdzieś na dysku mam w pełni działające klany, jak znajdę to się odezwę o ile nie zrezygnujecie z tego.
eR. Napisano 10 Lutego 2016 #396125 Napisano 10 Lutego 2016 Moje zdanie jest takie że skoro coś nie działało i się pier..... to po co znowu wrzucać śmietnik do serwera. Z tego co pamiętam to były z tym spore problemy. Chyba że macie coś co będzie działać , ale wątpię
Keep calm and Follow me Napisano 10 Lutego 2016 #396392 Napisano 10 Lutego 2016 stanowczo NIE, jest to kolejne udogodnienie dla najlepszych, w sklad klanu wejda same najwyzsze lvle i w kilka dni po resecie juz beda posiadac po 150+. To jest cod 200 nie 10K. A po 2 spotykane sa jeszcze bugi i bledy na serwerze wiec po co wrzucac nowe pluginy skoro nie sa ustabilizowane stare?
Mart_Verum Napisano 8 Marca 2016 #407098 Napisano 8 Marca 2016 Na razie nie ma planów, żeby wgrać coś takiego. Podejrzewam, że to obciąża trochę serwer plus sami mówicie, że są bugi.
Mart_Verum Napisano 8 Marca 2016 #407099 Napisano 8 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
1
1
Popularne Dni
9 Lut
9
10 Lut
2
8 Mar