Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]KoMuNa na recenzenta?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Staż na forum: Rejestracja: 15 cze 2014

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:Mam admina na serwerze DD2/INF :D 

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8.5/9

Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji:Jeżeli już bym się dostał to dziennie mogę na to poświęcić jakieś 1.5-3 godzin

Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać):  

Counter Strike

Counter-Strike:Global Offensive to kolejna, po Counter Strike:Source, próba odświeżenia tej popularnej strzelanki, która zaczynała jako modyfikacja Half-Life. Pomimo upływu lat gra nie zmienia się jeżeli chodzi o tryb gry, wciąż mamy do czynienia z drużynową grą akcji. W grze spotykamy 2 drużyny. Terroryści, których najczęściej zadaniem jest podłożenie bomby oraz ochrona jej przez Antyterrorystów próbujących ich powstrzymać, rozbroić bombę.

W grze znajdziemy cztery tryby rozgrywki:wyścig zbrojeń, demolkę, turniej uproszczony oraz klasyczny uproszczony. Pierwszy tryb jest połączeniem pospolitego deathmatchu z wyścigiem szczurów .Rozgrywka polega na tym, że po zabiciu przeciwnika dostajemy nową broń, która posłuży nam do zabijania innych przeciwników. Drugim rządzi podobna zasada w kwestii otrzymywania ekwipunku, ale zabawa podzielona jest na rundy, podobne jak w klasycznych trybach. Trzeci tryb jak sama nazwa wskazuje jest trybem prostszym niż inne, ponieważ polega na wprowadzenia nowicjuszy w tajniki Counter Strike:Global Offensive. Pomaga w tym m.in włączenie trybu uderzania przyjaciół (friendly-fire). Tryb klasyczy turniejowy polega na grze w bardziej zaawansowanym środowisku. Po 10 wygranych otrzymujemy rangę, która powoduje, że komputer wyszukuje nam przeciwników z podobnymi umiejętnościami-rangą. Aby awansować do wyższej dywizji należy wygrać 2-6 meczów pod rząd. Tryb friendly-fire jest włączony, a rozgrywka gra w systemie 5 on 5 (5 na 5).

W Cs:GO mapy dzielimy na mapy zaczynające się od de_(podkładanie/rozbrajanie bomby) oraz cs_ (odbijanie zakładników). Do najpopularniejszych map typu "de_" należą:De_dust2, de_nuke, de_mirage, de_train, de_inferno.Natomiast do map "cs_" m.in : cs_office, cs_assault.Mapy nie różnią się w jakiś duży, odczuwalny sposób od map w porzednich wersji Counter Strike.

Counter Strike:Global Offenisve jest coraz bardziej popularny na całym świecie. Został on wprowadzony do różnorodnych światowych turniejów typu Dream Hack, Esea czy też pospolite ESL. Nasz kraj słynie z ciekawych drużyn. Najbradziej znanymi są Virtus Pro, Alsen. Team czy też ESC Gaming.

Dodatkowe

Coś od siebie: Chciałbym pomóc świetnym redaktorom w pracy, a ja jestem często dostępny więc myślę, że się przydam.

Gość Guest

Nie kopiowałem nic z internetu.Nawet nie wszedłem na tą stronę.Siedziałem na fb i pisałem sobie na spontanie.Nie kopiowałem,ale jeżeli mnie nie chcecie to ja mogę z tego zrezygnować.Bardzo mi na tym zależy.

Gość Guest

Nie kopiowałem nic z internetu.Nawet nie wszedłem na tą stronę.Siedziałem na fb i pisałem sobie na spontanie.Nie kopiowałem,ale jeżeli mnie nie chcecie to ja mogę z tego zrezygnować.Bardzo mi na tym zależy.

Tak nagle na spontanie znalazł się taki sam tekst jak na gry-online.pl :v Jestem na nie. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 2 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...