Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184674 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Witam! Jednym z niefortunnych moich problemów w Counter-Strike od jakiegoś czasu jest granat dymny. Problem wygląda następująco: - jest sobie gdzieś tam odpalony granat dymny - wbiegam w dym - fps spada ze 100 do 30/40 i przy okazji cholernie ścina Pytaniem moim więc jest - co z tym zrobić? Pozdrawiam M'assoka` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lipca 2014 #184681 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Problem dotyczy CS:GO, czy CS 1.6? Upewnij się, czy oby na pewno wybrałeś dobry dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184764 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 W cs 1.6 jest to częsty problem sam mam bardzo mocnego kompa i po wejsciu w smoke ze 100 fps spada mi na 60. Podobnie mam na laptopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185233 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Mozna rzec ze silnik zarowno hlds jak i source (tak wlasnie nazywa sie silnik gier cs:s , cs:go tf2 etc.) jest dosc niefortunnie stworzony i fpsy spadaja przy grnatach dymnych i tu podobnych efektow - zarowno slabe jak i mocne maszyny maja z tym problem. Mozesz zmienic ustawienia zarowno karty graficznej jak i pogrzebac w ustawieniach podczas gry obnizajac jakosc efektow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Lipca 2014 #186881 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Autora tematu prosiłbym o zgłoszenie się w ciągu 12h w tym temacie, że potrzebujesz nadal pomocy. Widzę brak zainteresowania tematem z twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Lipca 2014 #187200 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi