Cthulhu2 Napisano 26 Lipca 2014 #184562 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Na wielu zagranicznych forach gdzie czorce i marudzę, znajduje się taki dział.. można nazwać go inaczej ale pierw przestawię o co chodzi. Użytkownicy tworzą tam tematy typu kto by wygrał w starciu jakichś postaci np. Obcy vs. Terminator, Superman vs. Thor, Bohater z Assasyna vs. Ash z pokemonów.. Pewnie już rozumiecie o co chodzi.. Użytkownik chcący zacząć dyskusję tworzy temat o nazwie postaci które będą walczyć. W środku umieszcza ich podpisane (oraz skąd są) zdjęcia oraz na samym dole miejsce starcia. Przykład: Harry Potter Malzahar (League of Legens) thx Bene Miejsce walki: Nowy York Odpowiedzi trzeba uzasadniać, bo inaczej będą spamem i będzie to psuć zabawę. Dodatkowo wprowadziłbym zakaz robienia dwóch identycznych tematów typu. Kura vs. Indyk i Indyk vs. Kura (chyba że miejsce walki by się różniło i mogłoby to zmienić wynik). W tematach można umieszczać również inne postacie, nawet ze świata realnego powiedzmy Chuck Norris i Kliczko na biegunie Lecz mówię jeśli to przejdzie to można zmienić nazwę bo nie wiedziałem jak to ująć. Na innych forach cieszy się to popularnością Ale w Polsce bardzo, bardzo, rzadko to spotykam.. Ale co wy o tym sądzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Lipca 2014 #184589 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Powiem tak propozycja nawet mi się podoba, niektórzy by się pobawili, ale raczej to w off-topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 26 Lipca 2014 Autor #184593 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Tak, oczywiście w OT zapomniałem dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185052 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dla mnie ok. Jakoś pierwszy raz coś takiego widzę ;D Za mało światowy jestem na to wygląda. Zawsze to jakieś urozmaicenie i wyżycie się na klawiaturze. Do offtop oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Lipca 2014 #185311 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Mi tez pomysł się podoba PS. Wygrałby Harry Potter ,ponieważ używa zaklęć i potężnej magii ,potrafi się teleportować ,jest niewidzialny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 27 Lipca 2014 #185318 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 ZA Też myślę że Harry ale dlatego że Maza nie jest z świata ludzi i potrąciła by go taksówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 27 Lipca 2014 #185320 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Malzahar do uja waclawa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 27 Lipca 2014 Autor #185323 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Malzahar do uja waclawa ;P Już, już dzięki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Lipca 2014 #185335 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Możesz działać. W off-topicu wszystkie chwyty dozwolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Lipca 2014 #185337 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi