Skocz do zawartości

[UB]Problem z SS vol 1

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

czesc. ;) dzis wieczorem zrobiono mi ss. Lecz niestety nie mam ich w folderze cstrike ani zadnym innym. Prosze o sprawdzenie mojego demka na serverze .. na mapie fy_pool_day .

. Mam nadzieje ze administracja posluzy sie HLTV i kopia screen log i wyjasni cala sprawe. Czy ja mam bug czy wy. Bo niestety nie mam tych ss. I nie piszcie zbednych komentarzy typu oszukuje.. widac ze chce cos ukryc. Poprostu nie mam ich w folderze cstrike. Posluzylem sie wszytskimi poradnimi jak znalzezc ss ale nic nie pomoglo. Prosze obejrzec HLTV i posluzyc sie screen log. Moj nick podczas gry to Mateusz

HLTV : http://www.disconnect.pl/demos.php?id=1501

Dema nagrane w dniu: 22-07-2014

MAPA fy_pool_day 

Nawet wycinek z konsoli nie działa. eh... czekam na wyjasnienie sprawy.

Gość Guest

Nie mam zamiaru robic 100 reklam. Macie demko i screen logi wiec co to za problem? 

Pozatym co z tego ze automat? Automat moze miec bug bo nawet podczas robienia ss nie mialem napisanej zadnej daty ani godzijy oraz ilosci ss. Tylko Orientuj Sie. Wiec macie BUG a ja mam robic 100 reklam i byc bez UB ? Troszke nie fair w stosunku do gracza. 50% osób mających win7 i zainstalowanego cs'a MA ten problem [brak ss'ów].

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

jqwi.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto.

Z tego wszystkiego nie zauważylem ze nie podaleś nicku ani ip ani nic podaj cokolwiek żebym mógł dać ub

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...