Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179171 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam . Grajac 16 lipca od 2 do 5 zaczelo sie gromadzic coraz wiecej cziterow wkurzalo to wiele graczy Niektorzy zmieniali ip i wchodzili ponownie nie mowie ze admini sa nieogarnieci ale o godzinach nocnych praktycznie adminow nie ma moze zastanowicie sie na zatrudnieni jakiegos admina zeby opanowal to zlo na servrze . Dziekuje to wszystko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179176 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Zadnego admina na siłe brac nikt nie bedzie. Własnie na niektorych nawet nasze kochane amx_destroy nie działa co jest tego przyczyną nie wiem ja osobiscie postaram sie byc w tych godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179178 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ja czesto gram do jakiejś 12-1 godziny w nocy ale admina nie mam Może wkrotce bd mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179250 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Admin musi być chociaż na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 16 Lipca 2014 #179285 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Zadnego admina na siłe brac nikt nie bedzie. Własnie na niektorych nawet nasze kochane amx_destroy nie działa co jest tego przyczyną nie wiem ja osobiscie postaram sie byc w tych godzinach Wiesz czemu nie działa? Przetestowałem to na sobie. Wyskoczyło mi czy chce usunąć pliki. Dałem nie. No i nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179287 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Przecież wszyscy mamy jakieś swoje obowiązki (praca) i ciężko jest siedzieć w nocy na serwerze i pilnować porządku..... A co do amx_destroy to jest to parodia pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Lipca 2014 #179300 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Mam dużo adminów na steam z DD2 i koło 2-3 bardzo często jest dostępnych w nocy . Wystarczy zgłosić mi (najlepiej na steam, konto azt34, bo zdarzy się, że na forum w nocy może mnie nie być), a wtedy poproszę któregoś to na pewno wejdzie i zrobi porządek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 16 Lipca 2014 #179311 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Jak pewnie wiesz, w nocy sie śpi . Niektórzy z adminów zarywają nocki, wiec wystarczy dodać ich na steam i miec z Nimi stały kontakt. Jeżeli nie pasuje Ci, że czity są a admina "nigdy nie ma" to pisz podanie i po kłopocie... 8P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179315 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Tłumaczenie się brakiem czasu - pracą jest co najmniej nie na miejscu. Skoro ktos decyduje sie na bycie administratorem to jego OBOWIĄZKIEM jest ogarniac serwer i utrzymywac na nim porzadek, a nie grac i pokazywac "skila". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Lipca 2014 #179337 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 amx_destroy jest jak najbardziej skuteczniejszą opcji niż chociażby ban na cfg. Przekonał się o tym August - nasz króliczek doświadczalny. Wiadomo, ogarnięty gracz zrozumie na czym to wszystko polega, jednak na półmózgów odpalających się z głupoty na pewno ten plugin wystarczy. Odnośnie adminowania - temat wielokrotnie wałkowany. Nikt nikogo do niczego nie zmusi. Nie wytyczymy adminom zmian godzinowych, bo nie są oni w pracy i nikt im za to nie płaci. Każdy admin jest rozliczany ze swojej aktywności na koniec tygodnia, ale zmuszanie ich do wchodzenia o konkretnej godzinie byłoby lekkim nieporozumieniem. Teraz mamy okres wakacyjny i to też trzeba wziąć pod uwagę. Zawsze możecie zgłaszać odpalonych na SB, zazwyczaj ktoś z administracji jest na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 16 Lipca 2014 #179380 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Tłumaczenie się brakiem czasu - pracą jest co najmniej nie na miejscu. Skoro ktos decyduje sie na bycie administratorem to jego OBOWIĄZKIEM jest ogarniac serwer i utrzymywac na nim porzadek, a nie grac i pokazywac "skila". Owszem jeżeli ktoś decyduje się na bycie "administratorem" jego obowiązkiem jest ogarnianie serwera ale w miarę swoich możliwości/wolnego czasu. Ja np. w nocy o 2 czy nad ranem o 5 w tygodniu być nie mogę. Od poniedziałku do piątku wstaje o 4:30 do roboty i nie będę zarywał nocek by później chodzić nie przytomny w pracy. Jak napisała Danke wystarczy zgłosić na steam czy jak napisał n-ty na SB, ale widać jest to chyba największym problemem. Lepiej napisać temat na forum, że adminów w godzinach nocnych/porannych brak mimo, że każdy (bynajmniej mi się tak wydaje) jest tego świadomy. Każdy ma życie prywatne, zrozumcie to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179390 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi