Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177856 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Nick cheat`era: zawisza Godzina, data zdarzenia: dzis Mapa: dd2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): ftp://hltvrec:[email protected]/s2830/nazwa-1407121937-de_dust2.dem.zip STEAM_ID/IP cheat`era: VALVE_0:0:2019095479 Wchodzę dziś na serwer i praktycznie od razu widzę że jeden typ jest odpalony, ZERO krycią się. Jak miałem admina to takich banowałem z miejsca, bez dema, bez ss'ów, widząc max 1-2 akcje. Zgłaszam na admin saya i admin Joe odpisuje: "czysty, dziś wrzucał ss'y". Do czego to kur** dochodzi, że muszę marnować czas na wrzucanie odpalonego NS'a na forum. W dodatku 3 razy dostawał UB za czyste ss'y: http://multi-head.pl/topic/33559-ssbyzawisza-i/ http://multi-head.pl/topic/33816-ssbyzawisza-ii/ http://multi-head.pl/topic/34578-ssbyzawisza-iii/ Ss'y robili admini o ju tacz maj tralala, Aj KILL YOU !!! i R4d3k!?. Czy szanowni admini słyszeli o czymś takim jak anty ss ? Jak widzicie że ktoś gra odpalony, to daje się bana z reasonem czitujesz/wh, a nie robi ss'y. Dema nawet nie rozpisuję bo od pierwszej akcji widać że gość jest spalony. Ja rozumiem że nie każdy ogarnia tą grę, ale żeby za tak bezczelne wh robić ss'y, zamiast banować z miejsca ? Przecież nawet dem nie trzeba nagrywać bo jest HLTV... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 12 Lipca 2014 #177882 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 ....http://multi-head.pl/topic/34648-zawisza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177890 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Nagrywać dem nie trzeba, bo jest HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177891 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Moim zdaniem jest kilka sytuacji, które mogą się wydawać spalone, ale poczekam na opinię innych osób z UBT Ja jednak byłbym wdzięczny gdybyś rozpisał to demko, bo mam wątpliwości kolego i chętnie dowiedziałbym się, które akcje według Ciebie są spalone. Osobiście na podstawie tego demka raczej bym go nie zbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177895 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Bez urazy, ale nie wiem jakim cudem masz rangę UBT skoro już w pierwszej akcji widać że typ ma wh 0:42 wie że jeden T cofnął lekko (ruch celownika) 1:58 wie że jeden T podchodzi (ruch celownika) 2:12 wie że koło respa T czysto 2:20 wie że T go usłyszał 2:26 widzi przez ścianę że T rzuca flasha (unik, celownik w ziemię) ... całe demo spalone, w każdej praktycznie akcji widać że ma wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177899 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ja się nie urażam, bo widzę że Ty nie powinieneś oceniać demek Żadna z wymienionych przez Ciebie akcji nie daje pewności, że gracz coś ma. Weź sobie zobacz to demko na słuchawkach, a nie na głośnikach. I jeżeli tak bardzo Ci zależy, to opisz całe demko, a nie dwie i pół minuty... Tak jak mówiłem czekam na opinię innych osób z UBT, a na temat tego, kto powinien mieć tą rangę, a kto nie lepiej się nie wypowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177913 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ja się nie urażam, bo widzę że Ty nie powinieneś oceniać demek Żadna z wymienionych przez Ciebie akcji nie daje pewności, że gracz coś ma. Weź sobie zobacz to demko na słuchawkach, a nie na głośnikach. I jeżeli tak bardzo Ci zależy, to opisz całe demko, a nie dwie i pół minuty... Tak jak mówiłem czekam na opinię innych osób z UBT, a na temat tego, kto powinien mieć tą rangę, a kto nie lepiej się nie wypowiadaj Ponownie, bez urazy, ale po tym co piszesz widać że nie masz pojęcia o tej grze, a także nie potrafisz oceniać dem pod kątem tego czy ktoś ma wh, tym samym nie powinieneś mieć rangi UBT bo się po prostu do tego nie nadajesz. Przyjdzie ktoś bardziej ogarnięty (luki np.) to zbanuje i zamknie temat, bo dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Lipca 2014 #177919 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 dzisiaj juz nie ogarne ale jutro obejrze demko i prosze bez dyskusji tutaj jest zgloszenie jest ocena admina UBT nie wiem po co wymiana pogladow początek dema na podescie +B trup na resp info idealne +B odwrócenie się od flesza +B (jak takie akcje widzicie to na 90% koleś odpalony) 05:12 reakcja na model na gali 05:50 reakcja na model - co prawda slychac pozniej od niego strzaly ale gracz reaguje na niego od samego poczatku jak pojawia sie na ekranie 06:10 olewka na typa z ak czekamy na awp 07:46 reakcja na model na respie dalej nie ogladalem ban dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Lipca 2014 #178057 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi