Teez. Napisano 10 Lipca 2014 #177246 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 [align=center] - Mateusz to zapracowany człowiek, działa z wielką korzyścią na sieć, urozmaicając forum i serwery. W przeciągu jednego roku doszedł do najwyższej posady jaką jest Administrator, przednio obejmując wszystkie stanowiska po kolei (szczegółów dowiecie się z wywiadu). Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was do przeczytania. Zapraszam! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj n-ty, dziękuję, że zdecydowałeś się na wywiad . Opowiedz Nam coś o Sobie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj Tello. Mam na imię Mateusz, pochodzę i mieszkam w najstarszym polskim mieście - Kaliszu. Jestem studentem wychowania fizycznego, miłośnikiem sportu (w szczególności piłki nożnej) i dobrej zabawy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oo, nie spodziewałem się. Życzę sukcesów w nauce i sporcie. Co robisz w dni robocze? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Dzięki. Od rana na uczelni, po zajęciach (czasem w trakcie ) dorabiam jako kierowca busa. Trenuję również i kopię się po czole w IV-ligowym klubie piłkarskim. Na brak zajęć nie narzekam. W wolnej chwili zbijam bąki i działam na MH. W weekendy staram się spędzać jak najwięcej czasu ze znajomymi. Lubimy uderzyć od czasu do czasu na imprezę, dlatego niekiedy rozmawiam z Tobą czy innymi na SB z konewką nad głową. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe, typowe weekendy dla osób +18 . Hmm, pochwal się Nam Swoimi osiągnięciami sportowymi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Obecnie w nożną gram już typowo 4-fun'owo. Wiadomo, 4-liga, piłkarz-parodysta. Za gówniarza marzenia były, jednak z czasem trzeba było je zweryfikować. Czasy juniora wspominam najlepiej i z tamtego okresu udało mi się zebrać kilka nagród drużynowych i indywidualnych, w tym najcenniejszą z turnieju międzynarodowego (jako trampkarz) . O te drugie zawsze było mi łatwiej, bo grałem w przodzie. Swoją skromną gablotkę co jakiś czas odświeżam zdobyczą z amatorskich boisk trawiastych czy halowych. Pamiątka i miłe wspomnienia na pewno zostaną.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam nadzieje, że pozostaną do końca życia. Masz jakąś śmieszną historię z imprez lub życia? [/align] [align=center]Nastolatkiem już nie jestem, ale kiedy korzystać z życia jak nie teraz. Z imprez na pewno sporo by się znalazło, ale największy wywijas byłem jeszcze w wieku szczenięcym. W gimnazjum miałem swoje 5 minut, gdy zamknąłem nauczycielkę od fizyki, największą szkolną francę w kantorku. Przez moment byłem klasowym idolem, jednak później za swoją głupotę musiałem zapłacić wizytą na dyrekcyjnym dywaniku. Wtedy już tak wesoło nie było, ale dzisiaj miło to wspominam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Haha, pewnie wołała na pomoc :rofl:. Przejdźmy teraz do MH. Jesteś H@ od niedawna, czy pełnienie tej funkcji sprawia Ci trudności? [/align] [align=center]Co jakiś czas natrafiam na przeszkodę i staram się z nią uporać, jednak trudnością bym tego nie nazywał. Traktuję to wszystko bardziej jako wyzwanie i możliwość działania na korzyść sieci, jednocześnie jako szansę na poszerzenie swojej wiedzy dotyczącej specyfiki forum czy serwerów. Z niektórymi sytuacjami nigdy wcześniej nie miałem do czynienia. Obowiązków i oczekiwań gracze fundują nam sporo, to ewentualnie mógłbym nazwać trudnością.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jesteś na sieci od ponad roku, czy w przeciągu tego czasu poznałeś kogoś kogo na prawdę możesz nazwać Swoim kumplem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pewnie, że tak, jest sporo takich osób. [/align] [align=center] [/align] , @aquax, @Chudy, @Consecuente (alfabetycznie) - Tych delikwentów chciałbym wyróżnić na samym początku. Są to osoby, które znam już trochę czasu i zawsze dogadywaliśmy się bez problemu. Mimo, że w realu nie miałem okazji poznać (mam nadzieję, że będę miał), mogę z nimi swobodnie rozmawiać na wszystkie tematy - poważne czy mniej poważne - i wiem, że te rozmowy zostaną między nami (albo tylko tak mi się wydaje ). @Bad ek` - Adaś "zwal mi konia" Bad ek`. Lubię pieruna. Mam nadzieję, że dowiem się o nim więcej i lepiej się poznamy. @Strajk - Cycu i typowy grzbiet. Można z nim porozmawiać o wszystkim. - Dziesiątki godzin, zszarganych nerwów i wyrwanych włosów przy pracy nad serwerami w towarzystwie tego wariata. Bardzo w porządku gość. @POLAND. - Kuba, mój wróg numer 1 na snookerowym stole i TS'owy towarzysz. Pozytywny łobuz. @Joe - Kolejna pozytywna postać. Jest z nami od dawna, na forum ukryty w cieniu, "prywatnie" gość o świetnym poczuciu humoru. @Morderca - Oszołom, którego nie da się nie lubić. @jar|luki - Od zawsze dobry kontakt, czasem mamy odmienne zdanie, ale za każdym razem się dogadujemy. @BounDer - Nie mam pojęcia za co lubię tę świnię, ale musiałem wymienić. Wymienię również moich TS'owych grzbietów z dawnego pokoju na dole: Lovo, Aga, Rasta, OST, Trik3r. Wtedy na TS'a wchodziło się najczęściej. Zawsze można było zajrzeć, pośmiać się, porozmawiać o wszystkim i o niczym. Z kilkoma innymi osobami utrzymuję również dobry kontakt na TS3 i Steam, pozdrawiam ich gorąco. [align=center] [/align] [align=center]Hohoho, trochę Ich jest. A właśnie zapomniałbym. Jakie były Twoje pierwsze wrażenia na temat sieci MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wiesz co, zaczynałem na ODD2, z forum nie miałem nic wspólnego. Zaglądałem na TS3, tam Mateusz oraz Tomek wzięli mnie do siebie i zaproponowali admina. Serwer się rozkręcał, ja grywałem późnymi godzinami. Zgodziłem się i od tamtej pory byłem częstym gościem również na forum. Na MH fajna atmosfera od zawsze przyciągała graczy i ze mną było podobnie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To musiało być wyróżnienie, jak w taki sposób zdobyłeś pierwszą rangę na forum. Może opiszesz po krótce Twoje kolejno zdobyte osiągnięcia na forum? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm... Co byś chciał konkretnie wiedzieć? Każda ranga, którą dostałem wiązała się zapewne z moją aktywnością. Nigdy w to nie wnikałem, musiałbyś zapytać czerwonych. Znałem oczekiwania wobec osób pełniących daną funkcję i starałem się swoje obowiązki wykonywać na tyle, ile byłem w stanie. Jeśli chodzi Ci o kolejność, byłem adminem ODD2, opiekunem adminów ODD2, moderatorem, super moderatorem oraz opiekunem sieci. Mogę dziękować chłopakom, że cały czas mieli do mnie zaufanie, mimo że często się z nimi nie zgadzałem. Oczywiście rangi to tylko dodatek, na MH wracam, aby się rozerwać i porozmawiać z ludźmi, przy okazji mogę się wykazać. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W takim krótki czasie tyle osiągnąć. Gratulacje. Mam przygotowane trochę dziwne pytanie . Skąd wzięła się "studnia"? [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] Pomidor. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Haha, dobra. T o może inaczej, skąd wziął się nick n-ty dzień? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Pomidor. Tajemnicę studni znają tylko nieliczni i niech tak zostanie, z tą jest podobnie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oo, brzuch mnie boli Stary :crazy:. To może przejdźmy do muzyki. Jakiego rodzaju muzyki najchętniej słuchasz? (podrzuć Nam Swój ulubiony kawałek) [/align] [align=center]Słucham wszystkiego, co wpadnie w ucho. Muzykę dobieram w zależności od nastroju. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobra nuta, znakomicie wpada w ucho. No to mamy prawie koniec naszego wywiadu. Czas na pozdrowienia. Chcesz kogoś wyróżnić na sam koniec? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wyróżniłem już sporo osób na początku wywiadu. Pozdrawiam ich oraz całą społeczność Multi-Head. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No i mistrz sucharków ma szanse na wypowiedź. Prosimy o coś suchego. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Suchary to moja specjalność. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W pewnej wiosce mieszkał sobie gospodarz, który miał kurnik. Co noc do tego kurnika przychodził sprytny lisek i pożerał jedną kurę albo koguta - zależy na co miał chrapkę. I tak to trwało miesiącami, aż pewnego dnia gospodarz schwytał liska i zapytał: [/align] [align=center]-Czy to ty wyjadasz stopniowo mój drób?[/align] [align=center]Na co sprytny lisek odpowiedział: [/align] [align=center]-Nie! [/align] [align=center]A tak naprawdę, to był on. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Haha, suchee . Dzięki Mati za wywiad, myślę, że dobrze się bawiłeś pisząc ze mną. Trzymaj się i do zobaczenia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki, pewnie, że tak. Strzała. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Lipca 2014 #177250 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 WYWIAD ZE STUDNIĄ!? Nie wierze, biorę się za czytanie. Za n-tego masz lajka (jeszcze nie przeczytałem) Idę po ROKO i czytam dalej. Suchar kolokwialnie mówicą "dramat" :facepalm: słyszałem w Familiadze. Wywiad udany, ze Studnią się znamy jakiś czas, wiedziałem że ma poczucie humoru ale że taki krejzol z niego to nigdy bym nie podejrzewał, pewnie za tą babkę od fizyki (dzięki n-ty) Ci szmate na koniec roku wstawiła. Pseudo studnia dlatego że jak był on jeszcze małym Matim to go spuszczali do studni żeby nie darł ryja A n-ty dzien (416 bodajże) to właśnie ostatni raz go tam wrzucili Szkoda że mnie nie zapytali w wywiadzie o najśmieszniejszą przygodę za gówniarza Co z BounDerasem odwaliłem, tzn on Co do Badka, powiem Ci o nim tyle że był na testach w Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177252 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Nono teezik GOOD JOB + leci wiadomo N-ty co ci zrobila ta nauczycielka ? xDD suchar najsuchszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 10 Lipca 2014 #177254 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ja znam tajemnicę studni haha Fajny wywiadzik , nie wiedziałam żeś taki utalentowany Parufko :* Haha ja też miałam swoje 5 min w gimnazjum , niestety też zostałam ukarana Prawdziwy harpagan z Ciebie Matiś + Tezik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177255 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jea! W końcu jakiś zajebisty wywiad, brawa dla Ciebie i dla n-tego! :zdziwko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Lipca 2014 #177257 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ten suchar mnie rozje.... Wywiad bardzo fajny do tego z dobrą osobą, Gratulację . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177259 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Haha suchar very very good. Dobra robota wywiad b.fajny + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Lipca 2014 #177263 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Dzięki za ciekawą pogawędkę. Oczywiście za notoryczne wyśmiewanie się ze mnie podczas wywiadu dostaniesz odpowiednią nagrodę w postaci perma na serwerach. Pozdrawiam, 417. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Lipca 2014 #177275 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Dzięki za ciekawą pogawędkę. Oczywiście za notoryczne wyśmiewanie się ze mnie podczas wywiadu dostaniesz odpowiednią nagrodę w postaci perma na serwerach. Pozdrawiam, 417. Hahaha, nie strasz nam biednego TeeZika . Pewnie teraz będzie się Ciebie bał . TeeZ - na prawdę jestem dumna z Twojej pracy redaktora, noo... Po raz kolejny . Podobają mi się tytuły, które nadajesz wywiadom jak i spodobały mi się na początku te 3 zdania, które napisałeś o N-tym. DOBRA ROBOTA, a wywiad na świetnym poziomie . N-ty, fajnie, że mogłam Cię lepiej poznać . Super, że taka osoba jak Ty jest H@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177285 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Nie wierze w to co widze o.0 Mati, co on zrobil, ze zgodziles sie na wywiad, wiem, ze unikales tego jak ognia Oczywiscie wywiad z gwiazda mh wypadl bardzo dobrze Oczywiscie leci like, a tobie Mateusz zycze samych sukcesow na sieci i w zyciu realnym, bo jestes swietnym kolega i bardzo dobra osoba. Mysle, ze nie ma drugiej tak zapracowanej osoby na sieci ja ty. Pozdro wariacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 11 Lipca 2014 #29763 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No, no fajny wywiad. Widzisz Mati, dzięki mnie zyskałeś sławę jako studnia Jestem założycielem jego ksywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Lipca 2014 #34447 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Oo proszę n-ty i wywiad. Wywiad bardzo dobry. Bad ek` dziękujemy za studnie W rok osiągnął tyle, że teraz musi się użerać ze wszystkimi, ale na szczęście służy pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 11 Lipca 2014 #150740 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 grzbiet... pfff. Z całego wywiadu suchar najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 11 Lipca 2014 #141992 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Suchar najlepszy Po za tym niezły śmieszek z Ciebie był ,zamknąć babkę od fizyki w kantorku :rofl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #124114 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dzięki ;* .. Oszołom.. my się policzymy jeszcze ... Wywiad na prawdę na najwyższym poziomie.. gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177371 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 + dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177380 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Hahah Studnia i suchra. Wywiad na bardzo dobrym poziomie. Dobrze, że H@ dał się troszkę poznać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177384 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Moim zdaniem wywiad super, ale najlepsze było to z nauczycielką, haha. Plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177402 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 W życiu w Realu się nie spotkamy, wolę Tesco . Dzięki za wyróżnienie, jednak mam ogromny żal. Mentorem Twym jestem a nie zaznaczyłeś. Co i tak nie zmienia faktu, że rzuciłem gumową lalę na Twoją rzecz i ciągle wierzę, że jesteś kobietą moich marzeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 11 Lipca 2014 #177495 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dzięki za pozdrowienia wariacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182605 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 + dany.Ale wywiad tak długi,że nie chciało mi się czytać,ale cóż.Fajnie poznać lepiej H@.Życzę powodzenia w grze.Też zwiedziłem trochę klubów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi