EvO Napisano 11 Lipca 2014 #142050 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Otóż Nikos według mnie wielu osobom dwa takie same kolory mogą się wydawać nudne. Ja dodałbym inny kolor np coś szarego Nie za dużo żeby nie rzucało się w oczy, aczkolwiek jakiś taki motyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 11 Lipca 2014 Autor #124164 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 mogę dodać cienie na czaszkach + jakieś odcienie na tym tle, ale chyba je usunę i zrobię logo w stylu retro, nie wiem jeszcze..nie mam weny ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177545 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ranga i awek to pierwsze na logo czekam jak cos edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Lipca 2014 #178775 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jak dla mnie ranga git, możesz teraz poszaleć, bo pozycjonowanie się udało H@ Wszelkie błędy zrobili to czemu nie. W logo dodałbym jakiś kolor, może gradient taki przechodzący niebieski w czerwony + jakaś 3D ta czaszka, bo tak to wygląda jakbym to namalował na papierze, takie smutaśne. Co do banneru, spoko pomysł za czerpany z CS:GO, hmmm, nie mógłbyś zrobić coś na wzór, banner z okrągłymi końcówkami, postacią z Call Of Duty, wychodzącą za banner? Jak nie wiesz o co ho, to mogę podesłać Ci na pw jakby to widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 27 Lipca 2014 Autor #185257 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Tak wygląda ranga która przeszła metamorfozę: Mnie się osobiście podoba ale to nie ode mnie zależy, czy zostanie ona wgrana czy zostaniecie przy aktualnej wersji. Jedno pytanie, podobają wam się, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Lipca 2014 #185261 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Według mnie ten czarny efekt lepiej pasuje niż ten biały. Nikos jestem jak najbardziej za zmianą na ten który podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Lipca 2014 #185309 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Również mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Lipca 2014 #185954 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Fajnie to wygląda, dodałeś tam satynę w obramowanie? Bo bym zmniejszył troszkę ten cień ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #185956 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Za range ładnie zrobioną dam Ci + a za baner neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi