Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór skargi (data i godzina):no jako wczesniej

Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem kogo wskazać

Dowody: http://multi-head.pl/index.php/topic/87345-obraza/

Świadkowie: Wszyscy

Uzasadnienie: Ja ich nie znam, nie wiedziałem, że z nimi siedzę na ts3, nie połączyłem tych faktów tak sprytnie jak dwóch kolegów.  Jedno drugiego nie wyklucza. Jakim prawem dajesz mi +1, jak napisałem skargę na kogoś, z dowodem. Takie pytanie, prosiłbym nie zamykać szybko, bo idę sobie zrobić kolacje i mogę nie przeczytać.

Napisano

Jeżeli Śniega by to obraziło, to chyba sam by się tym zainteresował.. Po co bawić się w obrońców i pisać takie tematy, nie rozumiem tego.

Dla mnie warn słuszny, temat napisany aby tylko napisać....

Najpierw proponuję sprawdzić sytuację, a potem składać skargi. :)

Napisano

Wyluzuj jesteś adwokatem czy coś? Bylem przy tym nie widziałem aby śniegu się obraził czy coś. Rozmawialiscie dalej się smieliscie. Skargi piszecie jak nabijanie postów , piszecie rzecz co wgl. nic nie wnosi tak naprawdę.

Niech @@biegam po śniegu się wypowie w temacie. Bo żal tego wszystkiego , jak małe dzieci w piaskownicy.

Napisano
" data-cid="463924" data-time="1460923692">

Jeżeli Śniega by to obraziło, to chyba sam by się tym zainteresował.. Po co bawić się w obrońców i pisać takie tematy, nie rozumiem tego.

Dla mnie warn słuszny, temat napisany aby tylko napisać....

Najpierw proponuję sprawdzić sytuację, a potem składać skargi. :)

Czytając twoją wypowiedź, zastanawiam się co jest z Wami (moderatorami) nie tak. Przed kilkoma godzinami @@August w obronie kobiet dał Dembo warna, a ja widząc obrazę napisałem skargę. Co tu takiego dziwnego, wyjaśnili mi, "Śniega" (skrót nicku - skąd miałem wiedzieć, że o niego chodzi) nie było na ts w tym czasie, zauważył go na forum i napisał czy jest z dodatkiem "kupo". Nawet nie zwróciłem uwagi na nick, po prostu zrobiłem zdjęcie i wrzuciłem. Co miałem domyślać się o kogo chodzi i pisać do niego na forum czy nie czuje się urażony? Przemyśl. 

Ps. Beka na ts była, nie zaprzeczam. Ale to po czasie.

Napisano

Robicie sobie jaja pisząc durne skargi a potem płacz, że administracja ma mało czasu. Mało czasu mam jak musze czytać takie durnoty i teraz zastanawiam sie czy głupszy jest autor czy sam temat. Jeszcze 1 taki pseudo troll i zamiast dać warna dam permanentnego spamera

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...