MemesiO Napisano 17 Kwietnia 2016 #423737 Napisano 17 Kwietnia 2016 Wzór skargi (data i godzina):no jako wczesniej Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem kogo wskazać Dowody: http://multi-head.pl/index.php/topic/87345-obraza/ Świadkowie: Wszyscy Uzasadnienie: Ja ich nie znam, nie wiedziałem, że z nimi siedzę na ts3, nie połączyłem tych faktów tak sprytnie jak dwóch kolegów. Jedno drugiego nie wyklucza. Jakim prawem dajesz mi +1, jak napisałem skargę na kogoś, z dowodem. Takie pytanie, prosiłbym nie zamykać szybko, bo idę sobie zrobić kolacje i mogę nie przeczytać.
LOVASSS Napisano 17 Kwietnia 2016 #423739 Napisano 17 Kwietnia 2016 Jeżeli Śniega by to obraziło, to chyba sam by się tym zainteresował.. Po co bawić się w obrońców i pisać takie tematy, nie rozumiem tego. Dla mnie warn słuszny, temat napisany aby tylko napisać.... Najpierw proponuję sprawdzić sytuację, a potem składać skargi.
happy Napisano 17 Kwietnia 2016 #423741 Napisano 17 Kwietnia 2016 Wyluzuj jesteś adwokatem czy coś? Bylem przy tym nie widziałem aby śniegu się obraził czy coś. Rozmawialiscie dalej się smieliscie. Skargi piszecie jak nabijanie postów , piszecie rzecz co wgl. nic nie wnosi tak naprawdę. Niech @@biegam po śniegu się wypowie w temacie. Bo żal tego wszystkiego , jak małe dzieci w piaskownicy.
biegam po śniegu Napisano 17 Kwietnia 2016 #423742 Napisano 17 Kwietnia 2016 nie poczułem się urażony, bo Creative to mordeczka jest aczkolwiek może Memesio chciał stanąć na straży porządku, taki strażnik z Teksasu, nie wiem . Sprawę warna rozwiążcie nie ingerując mnie w to. tyle z mojej strony, pozdrawiam
MemesiO Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor #423744 Napisano 17 Kwietnia 2016 " data-cid="463924" data-time="1460923692"> Jeżeli Śniega by to obraziło, to chyba sam by się tym zainteresował.. Po co bawić się w obrońców i pisać takie tematy, nie rozumiem tego. Dla mnie warn słuszny, temat napisany aby tylko napisać.... Najpierw proponuję sprawdzić sytuację, a potem składać skargi. Czytając twoją wypowiedź, zastanawiam się co jest z Wami (moderatorami) nie tak. Przed kilkoma godzinami @@August w obronie kobiet dał Dembo warna, a ja widząc obrazę napisałem skargę. Co tu takiego dziwnego, wyjaśnili mi, "Śniega" (skrót nicku - skąd miałem wiedzieć, że o niego chodzi) nie było na ts w tym czasie, zauważył go na forum i napisał czy jest z dodatkiem "kupo". Nawet nie zwróciłem uwagi na nick, po prostu zrobiłem zdjęcie i wrzuciłem. Co miałem domyślać się o kogo chodzi i pisać do niego na forum czy nie czuje się urażony? Przemyśl. Ps. Beka na ts była, nie zaprzeczam. Ale to po czasie.
Malu Napisano 17 Kwietnia 2016 #423747 Napisano 17 Kwietnia 2016 Robicie sobie jaja pisząc durne skargi a potem płacz, że administracja ma mało czasu. Mało czasu mam jak musze czytać takie durnoty i teraz zastanawiam sie czy głupszy jest autor czy sam temat. Jeszcze 1 taki pseudo troll i zamiast dać warna dam permanentnego spamera
Malu Napisano 17 Kwietnia 2016 #423749 Napisano 17 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
17 Kwi
7
Najaktywniejsi w tym temacie
Malu 2 posts
MemesiO 2 posts