Skocz do zawartości

Druga mapa na serwerze

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Jako iż zaczęły się wakacje, padła propozycja grania drugiej mapy na serwerze dd2+dm.

Do wyboru pięć map, zachęcam do głosowania.

edit : Głosować można do końca tego tygodnia włącznie z niedzielą, decyzje będą podane po niedzieli.

Gość Guest

jestem za tym żeby były 3 mapy które były by grane według uznania graczy czyli poprostu robic częste vote czy aktualnie chcą grac na dd2 czy czymś innym. ale głoś na inferno

Gość Guest

Jestem za tuscan

Inferno - przykładowo mi chce sie rzygać ta mapa, juz mamy dd2/inferno oraz dd2/inferno/nuke

Mirage - zapewne ludzie by nie chcieli grac i na serwie zostalo maks 10 osob

Nuke - dd2/inferno/nuke oraz nie wiem czy dobra na dm

train - tutaj tez sie zastanawiałem mapka dobra chociasz 0 glosow

tuscan - Nie widziałem serwera only tuscan :D a tymbardziej DM wiec jest za

Gość Guest

Powinna być dodana 6 opcja - zostawić bez zmian.

Cały cas jest jedna mapa na serwerze.

Aby zwiększyć zainteresowanie serwerem pod czas wakacji zostanie wprowadzona druga mapa.

Cały cas jest jedna mapa na serwerze.

Aby zwiększyć zainteresowanie serwerem pod czas wakacji zostanie wprowadzona druga mapa.

Tylko z drugiej strony wprowadzenie drugiej mapy może zmniejszyć zainteresowanie serwerem, co znam z dodawania innych map do dd2 :)

Ale warto spróbować

Ja bym pozostawil bez zmian. odd2 to odd2, nie lepiej zalozyc nowy serwer typu only train/inferno/tuscan itd ? .Jednak jezeli juz bedzie taka zmiana potrzebna to stawiam na dodanie do aktualnego serwera mapy inferno.

Gość Guest

Proponuję zamiast inferno (w propozycjach) wstawić westwooda. Mapka dostć mała i lubiana przez graczy ;)

Westwooda nie ma tylko dlatego że robi się na nim festiwal awp. Jakiś czas temu były grane trzy mapy inferno,dust2 oraz westwood.

Na inferno zawsze brakowało miejsc a przez westwooda traciliśmy sporą ilość graczy.

Gość Guest

Swój głos oddaje na tuscan, ale moim zdaniem powinno zostac tak jak jest. Zgadzam się z Berpetem. Serwer moze stracic przez to popularnosc.

Gość Guest

Ale jak już chcecie dodać jedną mapę to nie lepiej tych map (przykładowo) dodać 10 i zrobić zwykły serwer DM?

Nom dobry pomysł lub utworzyć 2 serwer własnie dm a dd2+dm zostawic :) jest popularny a serwery DM nie jest trudno rozkrecić

Niesamowite, że pierwszy raz w życiu zgodzę się z Augustem.

Ja również bym zostawiła bez zmian.

Często grałam na DD2+DM, ale gdy zauważyłam, że pojawiła się ta nowa mapa bodajże "de_dust2x2" to przestałam wchodzić na DM, ponieważ to mnie zniechęciło :/.

Lubiłam DM'a takiego, jaki był dobry miesiąc temu :).

Ja oddalam glos na tuscan^^ Jestem za tym , żeby na okres wakacji trochę serwer urozmaicić , a po wakacjach aby wszystko wróciło do normy. @jar|luki, kampic nie będą mogli , bo im plugin na to nie pozwala :D Chwile postoisz i juz Cie slapiuje :D wiec bedzie zabawa :D

Moim zdaniem nie trzeba tutaj żadnych map dodawać, może wy tego nie widzicie ale ja tak, dużo osób narzeka na ten plugin camp matera,

naprawdę on strasznie ludzi denerwuje, jak dla mnie wystarczyło by go wykasować i serwer wrócił by do normy.

Nie powiem ze trochę by to denerwowało bo znając życie znów by było siedzenie na respach, w piaskownicy ale ludziom chyba widocznie o to chodzi.

Gość Guest

Bydlak jedni lubią to inni tamto nigdy wszystkim nie dogodzisz :D

Luki no wydaje mi sie że skoro nie było problemu aby powstał DD2 #2 oraz cod 200 #2 to nie bedzie problemu z postaniem nowego serwera i innego chociasz troche.

Przeciesz wiadomo że DM są bardzo popularne

Gość Guest

Ja bym nie dodawała żadnej z tej, są różne rodzje dust2.

Można by dodawać pojedynczo np. co 3 tyg, żeby sprawdzić czy się graczom spodoba ;)

Gość Guest

Witam jestem często na serwerze i uważam że dodanie kolejnej mapki może spowodować mniejszą ilość graczy tak jak już inni mówili nie lepiej założyć drugi serwer z kilkoma mapkami a ten zostawić tak jak jest??

Gość Guest

Spróbować nie zaszkodzi z tymi mapami :) Z ankiety wybrać mapy, które mają najwięcej głosów i zobaczyć jaka będzie frekwencja na serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...