VinTrax Napisano 7 Lipca 2014 #173500 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nick: VinTrax ( Lece ci wpie*dolic! ) Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): zacząłem zbierac doswiadczenie zastępując czasem kumpla, a nastepnie co chyba najwazniejsze funkcje admina pełniłem w zeszył roku na tym serwerze. Niestety duża liczba obowiazków i brak czasu zmusiła mnie wtedy do rezygnacji z funkcji admina. Jest to więc podanie o powrót na stanowisko Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 kwestia przypomnienia sobie niektórych komend Staż w CS-sie: 5 lat i niecałe 3 lata na serwerowni MH Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/VinTrax/80.72.40.110:27008/http://www.gametracker.com/player/Lece%20ci%20wpie%2Adolic%21/80.72.40.110:27008/ Wiem, ze wychodzi cos ponad 40H, ale przed resetem gametrackera miałem niemal 700h przegrane, starsi gracze mnie pamietaja, także mocno licze na ich opinieDlaczego Ty!: Jestem aktywnym graczem, często bywam na serwerze rano gdy nie ma administratorów. Jestem rozmowny i mozna sie ze mna dogadać, staram sie nie brac udziałów w wszelkich konfliktach. Wszelakie problemy i naruszenia regulaminu zgłaszam na U@. Sądze, że nadaje sie na ta funkcje Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: na wakacjach 3-6h , w roku szkolnym 1-3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175524 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jestem Na Tak! -ogarnia -aktywny -znam go, nada się -czas -steam -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 7 Lipca 2014 #175532 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Tak pamiętam Cię. Ale na czymś muszę opierać swoją wypowiedź... A godzinek to ty masz mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Lipca 2014 #175533 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jestem na TAK: -Miły -Ogarnięty -Kulturalny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 7 Lipca 2014 #175558 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 pograj troche wiecej pokaz ze Ci zalezy na funkcji admina. Jak na razie neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175566 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jestem na TAK: -Ogarnia -Aktywny -Pomocny -Mozna się z nim dogadac Można mu dać szanse i mu zaufac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175579 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 jak naj bardzej dać szansę .... jak sie sprawdzi zostanie. a Admin się przyda tym wiecej tym lepej .. jest online. miły.. nie widziałem zeby robić coś złęgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2014 #175753 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Jestem na tak aktywny miał już tutaj admina więc raczej da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Lipca 2014 #175757 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Wymagania spełnione, ponadto znam go już trochę, za czasów gdy ja tu adminowałem nie sprawiał żadnych problemów. Do tego pomocny i ogarnięty. Myślę, że można dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2014 #176002 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Jestem na TAK, spełnia wymagania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2014 #176113 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Jestem na TAK admini są potrzebni a ty nie sprawiasz problemów kulturalny, miły da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2014 #175669 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Jeste na Nie Nie ogarnia Nie nie widac go na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176315 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Na tak miły aktywny ogarnia. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176326 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Jestem na TAK przydadzą się admini wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Lipca 2014 #176435 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi