Skocz do zawartości

Podanie RobSoN.mp3

RobSoN.mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: RobSoN.mp3

Doświadczenie (w byciu adminem): ciezko sie okreslic ale wiem co i jak

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: na steam od 2008

Steam / NonSteam: steam STEAM_0:1:20625482

Dlaczego Ty: nie zawsze sa admini a na grach typu COD jest duzo odpalow, przydam sie do ogarniania serwera i pilnowania porzadku

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: roznie to bywa zalezy jak pracuje ale staram sie dziennie byc

Kontakt:

Link do GameTracker'a:

https://www.gametracker.com/player/RobSoN.mp3/80.72.43.106:27022/

Ja jestem na nie.

Co z tego,że masz godziny skoro w ciągu całego miesiąca zagraleś...10dni?Upominasz adminów(dzisiejsza sytuacja) żeby nie banować za kulturę bo ktoś sobie da gwiazdeczke albo "@" między słowem a za chwilę sam jedziesz wulgarami bo Cię ktoś zabije, i ten tekst "żal cie" po banie :facepalm: Popraw aktywność i hmm. zachowanie? Raczej nie pokazujesz tego wieku,przynajmniej według mnie.

Ali chodziło o to że gość który klnie kilka rund z rzedu dostaje bana po kilku razach a typek napisal kurwa z cenzurka i dostal takiego samego bana jak ten co wczesniej, ja za jedno slowo tez wylecialem. 1 przeklenstwo i ban to przesada

To nie jest temat do takich rzeczy... Chcesz to możemy na steam pogadać :) Wbiłem na serwer,z kulturą mieli problemy więc ostrzegałem raz,drugi jak widać nie pomogło więc później leciał każdy kto był przy moich słowach na [email protected] będę się 2 mapy bawił w upominanie. Co do Ciebie, wątpie żeby tam było jedno słowo, a ban na 5minut w dodatku słuszny i nie rozumiem tego twojego "żal cie" po nim.Natomiast zdania nie zmieniam.Przy takiej aktywności strzelam, że tylko ostrzeżenia byś zbierał.

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

Chciałbym być na tak no ale sorry...

Zgłaszasz i to trafnie ale grasz co 4dni (czasami częściej) i wątpię abyś był w stanie wyrabiać normę tygodniową minimum 7 godzin :/

Co prawda przydałby się jakiś bardzo aktywny admin, bo to co zastałem 30minut temu na serwerze mnie przerosło... na u@ z 8 osób pisało na 5 różnych osób donosy, a że HLTV nie było musiałem mozolnie to wszystko nagrywać... 

No cóż, tak jak napisałem wyżej - jakbyś poprawił aktywność to pewnie podanie by przeszło ale tak to nie widzę za bardzo szans.

Ja jestem na nie, pozdrawiam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Na prośbę autora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...