MemesiO Napisano 17 Kwietnia 2016 #423720 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Wzór skargi (data i godzina): tera Nick admina/gracza, który zawinił: Creative Dowody: Świadkowie:wszyscy Uzasadnienie: Obraza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Kwietnia 2016 #423725 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 nie byłem świadkiem tego zdarzenia, jakie osoby kryją sie słowem wszystkie?? edit1. nie wiem po co takie prowokacje z twojej strony... rozumiem chcesz sie jakos pokazac i wyróżnić na forum ale prosze Cie znajdz jakiś lepszy sposób.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Kwietnia 2016 #423726 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Wzór skargi (data i godzina): tera Nick admina/gracza, który zawinił: Creative Dowody: Świadkowie:wszyscy Uzasadnienie: Obraza Kiepski żart czy próba nabicia postów ? Przecież widać że Memesioo który napisał skargę jest na jednym kanale z Creativem jak i Biegam po śniegu... Tylko tyle chciałem dodać od siebie, bo to co się tutaj wyprawia przestaje być zabawne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Kwietnia 2016 #423729 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Skarga bez sensu. Nie widzę potrzeby pisania takich tematów, koledzy się lubią, zwykła beka, wyluzuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Kwietnia 2016 #423730 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi