Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172737 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: FATlegs Godzina, data zdarzenia: 00:03, 1.07.2014 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: 87.246.236.52 Uzasadnienie: Grałem może z tydzień dzisiaj banik. Oczywiście nikt ssów nie zrobił. Teraz demko oglądajcie. Steam skradziony 2,5 roku temu, pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Czerwca 2014 #172738 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Musisz wstawić ss na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172821 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Musisz wstawić ss na forum Skąd? jak nikt nie zrobił to sam mam sobie zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Lipca 2014 #172822 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Łap poradnik: http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172844 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Kolego nie ucz mnie jak się ssy wstawia. Myślę, że jak zakładałem swój pierwszy serwer to Ty byłeś jeszcze w podstawówce. Napisałem jasno, że wszechmogący administrator nie zrobił mi screen shotów i nie ma ich w folderze cstrike. Czytaj ze zrozumieniem a zajdziesz trochę dalej. Obejrzyj nagrania z gry z wczoraj od 23:30 czy jakoś tak i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 1 Lipca 2014 #172854 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Fatlegs, przeczytaj dokładnie to co w poradniku jest, szukaj pliki o nazwie HalfLife00.tga(00-04). Możesz też zainstalować ifranview i poszukać. Screeny robią sie automatycznie więc "wszechmogący administrator" zrobił Ci screeny. Kolejne posty bez linku do screenów są już nie potrzebne i moderatorzy mogą Cię ukarać w postaci warnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172876 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie mam screenów o rozszerzeniu .tga Ban został postawiony bez screenów bo dostałem go nawet nie podczas gry tylko jak padłem. Albo obejrzycie demko albo ub za niepodstawne rzucanie banami...Zapraszam na forum admina który dawał ban może on się wypowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Lipca 2014 #172878 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Plugin robi screeny z automatu bez ss nie możemy dać Ci ub pozostaje Ci zrobienie 100 reklam własnoręcznie jeżeli chcesz otrzymać ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172882 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Zostaję jeszcze obejrzenie nagrań z HLTV bo chyba po coś to jest... Co to za reklamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172883 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 W jaki sposób reklamuje? Nie ma możliwości żeby ktoś po ludzku obejrzał demko z gry? Przecież ssy mozna raz dwa w photoshopie pozmieniać.. Za grosz profesjonalizmu tu nie maa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Lipca 2014 #172885 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 http://multi-head.pl/forum/212-reklama-naszej-sieci/ Wybierasz serwer kopiujesz kod z reklamą i wklejasz do tematu na inne fora ps. Używaj opcji edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172892 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie ma możliwości żeby ktoś po ludzku obejrzał demko z gry? Przecież ssy mozna raz dwa w photoshopie pozmieniać.. Za grosz profesjonalizmu tu nie maa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172896 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Skończ ten spam. Ssy zostały ci zrobione na pewno, czas na wstawienie to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172870 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Rozumiem, że porządek chcecie trzymać ale jeśli nie ma to nie ma. Jedyna mozliwosc to demko którego nie chcecie obejrzec. To nie jest Spam tylko normalna dyskusja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2014 #172953 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ta dyskusja jest zbędna. Nie chciałbym już widzieć żadnego posta pod tym. No chyba, że się deklarujesz i ss'ów nie wrzucasz. Wstawienie screenów to JEDYNA szansa na otrzymanie UB. Możesz wykonać 100 reklam na rzecz sieci w celu uzyskania UB (jednorazowa szansa). Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2014 #173173 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi