Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172436 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 [align=center]Witajcie drodzy Czitelnicy [/align] [align=center] Rodzicie ochrzcili mnie imieniem Lena, mam 19 lat oraz pochodzę z Śląska. Interesuję się aktualnie trochę fryzjerstwem , muzyką motocyklami i oczywiście CS. Bardzo spodobał mi się mod Paintball i zaczełam na nim grać.[/align] [align=center]Gram pod nazwą "Lenka" oraz gram w CS około dwóch lat, lubię wyskoczyć ze znajomymi gdzieś na miasto.[/align] [align=center]Na modzie PAINTBALL gram od dwóch tygodni, a tak to cały czas na zwykłym modzie.[/align] [align=center]Aktualnie szukam pracy i już raczej znalazłam Może będę fryzjerką,[/align] [align=center]ale za bardzo jeszcze nie wiem..[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=right]Pozdrawiam [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Czerwca 2014 #172438 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Czerwca 2014 #172444 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dwa identyczne tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi