Dembo Napisano 17 Kwietnia 2016 #423693 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Wzór skargi (data i godzina): 20:21 Nick admina/gracza, który zawinił: August Dowody: Świadkowie: Historia sb dostępna Uzasadnienie: Napisałem sobie ' Suki ' na sb a moderator od tak strzelił mi +1 Jak dla mnie powinien napisać, że mam przestać przeklinać czy cos a nie od razu pokazywać swoją władzę. Nie raz na forum widziałem jak przeklinali gorzej ode mnie a moderatorzy pisali sobie na luzie na czacie. Przesada Panie ważniaku - Auguście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor #423694 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ważniak znowu pokazał swoją wyższość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Kwietnia 2016 #423695 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 1.Kompletny Zakaz Przeklinania! Jak byś napisał przykładowo "Ty suko" uznałbym to za obrazę jak i same słowo "suki" kierowane w stronę kobiet jest tym bardziej nie na miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor #423697 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 1.Kompletny Zakaz Przeklinania! Jak byś napisał przykładowo "Ty suko" uznałbym to za obrazę jak i same słowo "suki" kierowane w stronę kobiet jest tym bardziej nie na miejscu... Na początek powinien mi zwrócić uwagę jako, że bardzo rzadko używam takich słow, zwłaszcza na czacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Kwietnia 2016 #423699 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Przecież warny są takim "zwracaniem uwagi" :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor #423702 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Przecież warny są takim "zwracaniem uwagi" :facepalm: Ty a powiedz mi, tego 2 warna za co dostałem? Bo ważniak poczuł się zagrożony jakąś skargę? Dzieci do szkoły a nie za moderatora się bierzecie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Kwietnia 2016 #423703 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 @ złożyłeś skargę, ale komentarze o dzieciach sobie odpuść. i jakim prawem zdjąłeś sobie tego warna, może był niesłuszny i za szybki, ale jakim prawem? hhmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 17 Kwietnia 2016 #423704 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Proszę o nie spamowanie w wątku, wiem coś o tym więcej, Poczekajmy na @@August, niech nam powie co mu leży na wątrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor #423707 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 " data-cid="463888" data-time="1460917975"> @ złożyłeś skargę, ale komentarze o dzieciach sobie odpuść. i jakim prawem zdjąłeś sobie tego warna, może był niesłuszny i za szybki, ale jakim prawem? hhmm? Miałem takie prawo + mam panel moda + wtedy jeszcze premkę miałem wykupioną na forum więc zamiast pisać posta sam sobie go skasowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Kwietnia 2016 #423710 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 A co tu tłumaczyć? Nikt w mojej obecności nie będzie obrażał płci przeciwnej, tym bardziej takimi dziecinnymi tekstami. Mogę zapytać kogokolwiek z dziewczyn co sądzą o takim tekście @@Danke:* @ @@Angelika (specjalnie góra, żeby mogła się wypowiedzieć w zamkniętym temacie). Tym bardziej dostałeś od razu ostrzeżenie, bo nie pierwszy raz zdarza Ci się "przeklinać" A drugie ostrzeżenie za zdjęcie sobie ostrzeżenia. Ten temat będzie poruszony jeszcze z resztą Administracji jakie konsekwencje zostaną wyciągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2016 #423712 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Spinacie sie (ogółem mówię WSZYSCY) o pierdołe ale co prawda to prawda nie masz prawa do zdejmowania sobie warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 17 Kwietnia 2016 #423713 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Zatem skargę uważam za rozwiązaną, używając słów obraźliwych, niekoniecznie wulgarnych obrażasz postronne osoby. Rozumiem postępowanie @@August i stoję za nim murem. Reakcja była jak najbardziej prawidłowa i szczęśliwie w samą porę. Ostrzeżenia zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 17 Kwietnia 2016 #423714 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Kwietnia 2016 #423722 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Dzieci do szkoły a nie za moderatora się bierzecie :v Nieco przesadziłeś z szarżą na administracje Za kare zjesz magulon na kolacje Obraza kobiet z warnem idzie w parze Dziku pseudo raper Ci to pokaże Był już jeden @@LKD taki za złe słowa teraz zbiera ziemniaki "Suka" to bardzo wulgarne słowo Lecz nie zrozumiesz bo masz ziom coś z głową Fajka na zdjęciu, fryz dziwnie ścięty Chłopie Ty jesteś fest pier******ty Finał tej treści jest wszystkim znany Trzymając kulturę będziesz szanowany [align=right]Nie miałem na celu nikogo obrazić, w miły sposób pokazałem koledze, że obrażając kobiety przyciągnie naszą uwagę [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi