Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #171982 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Mam taka propozycję co do Forum A mianowicie chodzi mi o takie coś jak np Ja mam na Profilu. Gość wchodzi na Forum i automatycznie leci takie radio. I te radio nie jest trudne do grania a np jak ktoś chciałby pisać sb na SB to z muzyką będzie się przyjemniej pisało, Zwiedzanie forum patrzenie na tematy też z muzyką lepiej by się czytało To taka propozycja ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Czerwca 2014 #171987 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Jestek na nje Wkurzające są te radia na www. Jakbym chciał pisać na sb z muzyką to mam Youtube W profilach można dodać muzykę Jest "Profil Youtube" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #171988 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 No tak wiem że można na yt ale tu może by coś ciekawego leciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Czerwca 2014 #171989 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dokładnie zgadzam się z MemesiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Czerwca 2014 #172000 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Radio już kiedyś było, ale zostało usunięte. Nie ma po co drążyć po raz kolejny tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Czerwca 2014 #172001 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi