Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Podanie na H@

HardeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Król HardeQ

Doświadczenie (w byciu adminem): 11 (niepodważalne)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 12 - to ja stworzyłem internet i wszystko co w nim.

Staż w CS-sie: od 1410 roku po dziś dzień.

Steam / NonSteam: Wszystko

Dlaczego TY .!: Bo jestem fajny.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 0 godzin z przerwą na szluga, którego nie pale.

Kontakt: Miejsce na dwa przewody, ewentualny przedłużacz.

Niestety, jestem przeciw. Jesteś niekompetentny, ciągle mnie pytasz co należy do obowiązków H@, odpisuję ciągle, opieprzać się, a TY? Tylko działać chcesz. Pogięło Cię? Nigdy w życiu. Poza tym chcesz mi zabrać mój ukochany SB. SB jest mój i tylko mój, zapomnij.

Dogadaliśmy się, jestem przekupną szmatą :D. Teraz jest tylko jeden warunek. Musisz przekonać 101% społeczności MH, żeby się zgodziła na Twój awans. Niestety z whisky z nimi nie powalczysz. Niektórzy wolą Picolo ale Tobie nie sprzedadzą, nie masz dowodu rejestracyjnego mojego auta :D.

Dogadaliśmy się, jestem przekupną szmatą :D. Teraz jest tylko jeden warunek. Musisz przekonać 101% społeczności MH, żeby się zgodziła na Twój awans. Niestety z whisky z nimi nie powalczysz. Niektórzy wolą Picolo ale Tobie nie sprzedadzą, nie masz dowodu rejestracyjnego mojego auta :D.

Pożyczę od Taty! Wiem jak was przekupić. Jak dostane H@ to zabiorę go Tomkowi i razem będziemy go tyrać na SB! :D

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...