WSB Napisano 5 Lutego 2016 #393865 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: Martaa Godzina, data zdarzenia: Teraz Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: jest Uzasadnienie: Gość rzuca notorycznie flesze swoim, albo nie patrzy na radar, albo nie wiem. Nie moja sprawa. Ktoś stoi na respie to krzyczy i wyzywa że zaraz poleci za zasłanianie. No to już jaja. Ja się wkurzyłem i też rzuciłem mu flesza. Okej, ban słuszny, ale siebie też niech banuje i trochę kulturę trzyma. Proszę o skrócenie. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'fb na respie' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:2054448458' [AMXBans] Your IP: '81.219.206.23' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Lutego 2016 #394183 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Zapraszam admina banującego do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WSB Napisano 5 Lutego 2016 Autor #394187 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Dobra, dzięki, można zamknąć. Już sobie poczekam, a tymczasem lecę na inny serwer. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silnyy Napisano 5 Lutego 2016 #394195 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Zastanawia mnie jedno, po co mówisz o mojej wypowiedzi, że poleci za zasłanianie skoro nie wiesz jak naprawdę było? Piszesz, że tak powiedziałem, bo ktoś sobie stał na respie, a tu nie o to chodzi Stojąc na respie tt patrzyłem z awp na środkową bramę, a jakiś typ celowo patrząc na mnie wchodził pod celownik i mi zasłaniał Więc mu powiedziałem, żeby się odsunął, bo poleci za zasłanianie, czyli inaczej za utrudnianie gry I nie pisz, że się wydzierałem, bo wcale tak nie było Nie dodawaj od siebie, żeby odwołanie lepiej wyglądało.. I poza tym nie rozumiem tego odwołania, celowo rzuciłeś flesza na respie w moją stronę, więc dostałeś zasłużonego bana Tyle co mam do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 5 Lutego 2016 #394199 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Uzasadnienie: Zamykam na życzenie autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi