Andoy Napisano 22 Czerwca 2014 #169082 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: dziś i wczoraj Nick admina/gracza, który zawinił: Smyku i w nocy bodajże adonai29 (o ile to on dał bana bo nie pamiętam) Dowody: niema amx bans więc.... Świadkowie: logiczne że ci co grali na servie, punkt bezsensu Uzasadnienie: pierwsze zdjęcie to miejsce min za które dostałem bana w nocy (ok. godziny 4) bodajże od adonaia i nie wiem za co.. miny nie były PRZY HOSTACH a dopiero jak sie je wyprowadzało (1 z 2 dróg wyprowadzania hostów) i można było je ominąć/przeskoczyć Drugi SS przedstawia miejsce min które postawiłem ok. pół godzinki temu i dostałem bana za "miny w drzwiach"... Po 1sze. drzwi nie są otwierane.. a po 2gie jakby sie ktoś czepiał że może w drzwiach że nieda sie przeskoczyć to zaznaczyłem miejsce czerwonym krzyżykiem gdzie mógłby być problem z przeskoczeniem... miny białymi kółkami.. Ogarnijcie sie z tymi banami za miny bo banujecie aby zbanować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 22 Czerwca 2014 #169086 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Jeśli mogę sie wypowedzieć Jeśli nie to przepraszam : ] W pierwszym to ban za miny w domku z hostami, w całym domku jest zabronione - http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/ W drugim jeśli tak postawiłeś to bana chyba nie powinno być i wątpie że za takie ustawienie min dostałeś bana wiec musiałeś troszke inaczej postawić : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 22 Czerwca 2014 Autor #169088 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Jeśli mogę sie wypowedzieć Jeśli nie to przepraszam : ] W pierwszym to ban za miny w domku z hostami, w całym domku jest zabronione W drugim jeśli tak postawiłeś to bana chyba nie powinno być i wątpie żeby ktoś ci go dał wiec musiałem troszke inaczej postawić : ] a gdzie jest w regulaminie napisane że w domku z hostami nie można stawiać? miny nie są przy hostach i to chyba najważniejsze więc regulamin nie złamany.. co do 2 zdania Twojego to chyba wiem jak postawiłem miny, to że ktoś wpadł przechodząc przez drzwi to można było tak stwierdzić że może były na czerwonym polu ale tak czy siak ban był za miny w DRZWIACH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2014 #169089 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 To tak tu masz ss'y z twoja miną i chwile póżniej moim zginięciem http://speedy.sh/KAT7h/miny.rar a jeśli masz wątpliwość tu masz hltv http://speedy.sh/jgFdd/italy2.zip tak więc twoja mina była centralnie w dzwiach, więc nie kłam mi tu i pewnie co adonai29 cię zbanował mina była gdzie indziej niż ty pokazałeś nam na ss'y ale tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2014 #169093 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Weź ktoś to zamknij bo gościu jest śmieszy, poczytaj regulamin min i później składaj takie bez sensu skargi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 22 Czerwca 2014 #169094 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Radzę przeczytać regulamin min . Skarga niesłuszna. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 22 Czerwca 2014 #169095 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379760 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi