pionteczekessa Napisano 20 Czerwca 2014 #168180 Napisano 20 Czerwca 2014 [align=center]Dziś dowiecie się nieco więcej o użytkowniku @NikoS. Zajmuje się grafiką i wydaje się być interesującą osobą, ale czy tak jest? Odpowiedź poznacie po przeczytaniu tego wywiadu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]__________________________________________________________________________________ [/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor [/align] [align=center]NikoS [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj, zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu. W takim razie napisz jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Kacper, mieszkam w Belgii, a lat mam 18 (prawie). [/align] [align=center] [/align] [align=center]W Belgii? Pracujesz tam czy mieszkasz na stałe? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Uczę się i pracuję (zawodówka), a czy na stałe, tego jeszcze nie wiem, czas pokaże. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiesz nam o swoim codziennym życiu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzień jak co dzień tak naprawdę, rano szkoła albo praktyki, trening, blancik i czasami piwko, oczywiście do tego dochodzą gry wideo takie jak CS 1.6/GO, LOL itd. Czyli nic ciekawego raczej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czym się interesujesz poza grafiką? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Sportem, gatunkami trawy oraz kobietami no, nie ukrywajmy . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Trawa, trawa . Wspominałeś wcześniej o praktykach, co praktykujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Idę w kierunku stolarza, a aktualnie pracuje jak jak monter okien. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawa praca. Chciałbyś nam poopowiadać o swoim dzieciństwie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Raczej nie, a to dlatego, że za dużo by tu pisać . [/align] [align=center] [/align] [align=center]To opowiedz chociaż nam jakąś śmieszną historię z Twojego życia, niekoniecznie z dzieciństwa . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm, wczoraj coś takiego się przytrafiło, byliśmy z klasą w parku rozrywki i kolega akurat chciał nakręcić film z kolejki górskiej no i niestety telefon mu z ręki wyleciał . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Haha . Teraz przejdźmy do wirtualnego życia. Kiedy i w jaki sposób trafiłeś na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm, nie pamiętam w jaki sposób i kiedy dokładnie, ale pamiętam, że od razu wziąłem się za robienie grafiki na forum. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A od kiedy zajmujesz się grafiką? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zależy jaką grafiką, ale taką poważniejszą od 4-5 miesięcy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To pogadamy trochę o muzyce, jakiego rodzaju najbardziej lubisz słuchać? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam jakiegoś swojego ulubionego gatunku, bo słucham praktycznie każdego. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A jakieś konkretne tytuły? [/align] [align=center] [/align] [align=center]https://www.youtube.com/watch?v=k0_Q0bS55S0 [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Poznaję te piosenki, ciekawe. Będziemy powoli kończyć, chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym pozdrowić swoich rodziców, rodzeństwo, babcię, dziadka i wszystkich innych którzy są dalej ze mną . [/align] [align=center] [/align] [align=center]I nie może się obejść bez dobrego suchara na koniec. Poprosimy . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co mówi Chińczyk, gdy zobaczy szybę? [/align] [align=center]- [/align] [align=center]- [/align] [align=center]- [/align] [align=center]- [/align] [align=center]- [/align] [align=center]- [/align] [align=center]Toshiba. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobre . Dzięki za wywiad i narka. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Paletka! [/align]
HardeQ Napisano 20 Czerwca 2014 #168181 Napisano 20 Czerwca 2014 Strasznie krótki wywiad (niestety). Ortografia i interpunkcja na poziomie, nie ma się do czego przyczepić. Niezaprzeczalnie to jest dobry wywiad. Ps. Nikos propsy za Kękę Ps2. Oczywiście za wywiad rzucam plusa @ @Danke:* Nikos wcale nie taki nowy, był u nas wcześniej
MemesiO Napisano 20 Czerwca 2014 #168183 Napisano 20 Czerwca 2014 Doobre Wywiadzik spoks ;D Troszku przykrótki ale informacje są
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 20 Czerwca 2014 #168189 Napisano 20 Czerwca 2014 Nom, wywiad też mi się wydaje krótki, ale spoko . Dziękujemy za przybliżenie nowej osoby . +
NumberOne Napisano 20 Czerwca 2014 #168232 Napisano 20 Czerwca 2014 Rzeczywiście krótko i na temat, ale mimo wszystko konkretnie i ciekawie.
n-ty dzien Napisano 20 Czerwca 2014 #168253 Napisano 20 Czerwca 2014 Nie zachwycił mnie ten wywiad. Rutynowe pytania, krótkie odpowiedzi. Mogłeś spróbować więcej wyciągnąć od kolegi. Kolega wyżej zawiesił poprzeczkę, musisz się bardziej wykazać.
`Shooter. Napisano 20 Czerwca 2014 #168254 Napisano 20 Czerwca 2014 Wywiad fajny lecz trochę za krótki. Leci plusik
bydlak Napisano 20 Czerwca 2014 #168277 Napisano 20 Czerwca 2014 Wywiad mi się podoba, dobrze jest tylko ze trochę krótki .
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168421 Napisano 21 Czerwca 2014 "no i niestety telefon mu z ręki wyleciał" Mam nadzieje że to nie była stara nokia (cegła) bo jeszcze kogos by trafilo i smierc na miejscu leci +
.:Vipo:. Napisano 26 Czerwca 2014 #170474 Napisano 26 Czerwca 2014 Wywiad bardzo fajny Plusik dla Freeza
#RELOP Napisano 26 Czerwca 2014 #170532 Napisano 26 Czerwca 2014 Króciutki, ale łap +. Suchar the best.
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170550 Napisano 26 Czerwca 2014 Mało pytań - nierozbudowanych. Powinieneś zwrócić uwagę na kreatywność. Jeśli chcesz przeprowadzić z kimś wywiad przygotuj się dokładnie. Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej, aczkolwiek łap tego like za "wysiłek".
Desire Napisano 26 Czerwca 2014 #170458 Napisano 26 Czerwca 2014 Szkoda że taki krótki , ale fajnie się czytało leci +
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171524 Napisano 28 Czerwca 2014 Bardzo fajny wywiad.Dla mnie w sam raz.Pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
20 Cze
8
26 Cze
4
21 Cze