Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167627 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nick : :-ROZPIERDUCHA-: Wiek :18 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 8 GODZIN Steam ID: PODAM steam bez itd . Robak1234 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=%3A-ROZPIERDUCHA-%3A&Search=Search słabo ale popracuje nad tym słowo . Dlaczego TY . !:Dlatego ponieważ pomagam chętnie administracji i dbam o czystość serwera , wchodzze na serwer i widze czite i nie ma admina . . Jestem aktywnym chłopakiem który spełnia marzenia . Zależy mi bardzo i nie zawiode . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a :GRAM 8 godzin prawie . Kontakt :Emai : [email protected] , Steam : Robak1234. - Wchodzenia raz dziennie na forum, [+] - Posiadanie mikrofonu, [+] - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, [+] - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,[+] - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, [+]? - Minimum 80h przegrane na serwerze,[-] - Obowiązkowo aktywne konto steam,[+] - Minimum 16 lat.[+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167637 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Jestem na Nie. Smieszne masz ledwo ponad godzine przegraną i Ty się starasz o admina... A do tego nawet nie wpisałeś swojego Steam ID, ciekawego dlaczego? Nie potrafisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167639 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Stanowcze NIE - Aktywność na serwerze (1h) - Aktywność na forum (1 post podanie) - Łamiesz regulamin forum (Czerwony kolor) (zakaz pisania kolorowo całego postu) - "Dlatego ponieważ pomagam chętnie administracji i dbam o czystość serwera , wchodzze na serwer i widze czite i nie ma admina . . Jestem aktywnym chłopakiem który spełnia marzenia . Zależy mi bardzo i nie zawiode " Jak możesz to robić jak masz nieciałą godzine - amx 9/10 wątpie - Wiek tak samo - Poprostu nie Ps: Nie żebym się rządził czy coś ale zamknijcie to bo to jest smieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Czerwca 2014 #167640 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Zapoznaj się najpierw z regulaminem potem pisz podania . Jestem na nie. Brak godzin, nikt Cie nie zna, rejestracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167644 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Niee Wiek 18 lat ? A w ogóle coś umiesz myśleć i czytać ? Wyrażnie pisze regulamin rekrutacji na admina ... Spełniasz to ??? http://multi-head.pl/topic/13341-kryteria-i-wz%C3%B3r-podania-na-admina/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167645 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 ja tez sie przychylam na NIE powodow nie wymieniam bo juz zostaly wymienione pozdro ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Czerwca 2014 #167647 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Mnie to chyba wzrok myli? Na nie. Mało godzin Rejestracja i od razu podanie -.- Nie znamy Cie i w ogóle... Dokładnie, inne powody zostały wymienione. Daj się może poznać i nie pisz czerwonym kolorem, bo jak widzę nie tylko tu w podaniu piszesz na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167655 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Na nie. Nigdy Cie na serwerze nie widziałem i bez obrazy, ale piszesz tu jakieś bzdury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Czerwca 2014 #167656 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Przeanalizuj wymagania na admina zanim złożysz podanie :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Czerwca 2014 #167657 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi