Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie - Gran!u !oinT

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Gran!u !oinT

Doświadczenie (w byciu adminem): Wystarczające miałem admina na innej serwerowni.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6

Staż w CS-sie: 1.5 roku

Steam ID: STEAM_0:0:35342159   0 00:12

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:   http://www.gametracker.com/player/Gran%21u%20%21oinT/80.72.43.106:27027/

Dlaczego TY .!: Ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze, jestem kulturalny, nie spinam się do innych graczy i bywam również w godzinach porannych jak i nocnych.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Kontakt:         GG: 50925441                   Steam :Graniu | MIX ON

Jestem na tak pod warunkiem ,ze przestaniesz rozbijać namiot na respie tt.......... :bad:

Wariacie coś ci się pomyliło ja nie siedzę na respie, czasem może mi się zdarzy ale to rzadko.

Jestem na tak pod warunkiem ,ze przestaniesz rozbijać namiot na respie tt.......... :bad:

Wariacie coś ci się pomyliło ja nie siedzę na respie, czasem może mi się zdarzy ale to rzadko

Czasem Cie upominalem ale nie powiem po upomnieniu wiecej razy juz nie siedziales na respie dluzej niz minute.

Natomiast co do podania jestem jak najbardziej na TAK. Bardzo czesto Cie widuje na serwerze, nie widzialem nic zlego w Twojej postawie, nie lamiesz regulaminu (TYLKO PILNUJ SIE Z RESPEM). Co do forum to jestem pewien ze nadrobi.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...