SQNFUN Napisano 5 Lutego 2016 #393686 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Witam, z tą Ninją miałem problemy i przed resetem jak i teraz po.. Z tego co mi koleżka właśnie napisał to mnie widać i nie działa na nim niewidzialność. Co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Lutego 2016 #393688 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 wczoraj wszystko bylo normalnie (ninja nie byla widoczna no sprawdzalem to z Marta). pewnie znow jakies bugi sie porobily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Lutego 2016 Autor #393689 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Możliwe.. właśnie sprawdzałem z eR. to Jego też było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 5 Lutego 2016 #393691 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ninje widzą wszyscy prucz imigranta hahah nie no żartuje. No jest problem bo widać ninje bezproblemowo Ogólnie po resecie zauważyłem że się trochę kibel zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Lutego 2016 #393694 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 wiesz co moze tak byc jak @ mowisz bo wczoraj gralem imigrantem i ninja nie byla widoczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 6 Lutego 2016 #394434 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 6 Lutego 2016 #394435 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi