Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Do trzech razy sztuka.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: FAAAJNY          

Doświadczenie (w byciu adminem): Już kilkakrotnie byłem adminem.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (komendy+amxmodmenu), 1 (język amxx, pisanie, edytowanie pluginów)

Staż w CS-sie: Steam 2k13 z kwietnia, na ns rok nie cały.

Steam ID: 0:1:64422908

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:

#1 - https://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=faaajny&Search=Search

#2 - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27032/top_players/?query=FAAAJNY&Search=Search (Tutaj 2 puste dni - wycieczka)

Dlaczego TY .!:  Myślę, że jestem osobą jak na swój wiek ogarniętą. Nie stwarzam problemów. Serwer jest często pełny, prawie dorównuje dd2#1 liczbą graczy, a liczba adminów na nim jest mała. Często nie ma nawet admina, do którego można by napisać z prośbą o wejście na serwer. Dowodem tego jest, że zgłosiłem już 8 cziterów w odpowiednim dziale. Jestem aktywny, mam już prawie 100h przegranych a to czysta przyjemność, znany na serwerze i przez większość lubiany.  Większość wymagań spełniam. Wydaje mi się, że adminstracja może przymknąć oko na brak jednego wymagania, zdarzają się i takie sytuacje.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od środy 2h+

Kontakt: Steam/PW

P.S: Podanie miałem składać jutro, ale mnie znajomi namówili na dziś :D.

Mimo Twojego aktywnego udziału  na serwerze jestem na NIE.

Owszem dużo zgłaszasz na u@ i w dziale lecz nie spełniasz podstawowych wymagań.

WIEK 12/13 ? :o  :facepalm:

Mic : Brak (Brak możliwości wypowiedzi wymagane 16+/Mutacja) 

Są to wymogi, które musisz spełniać jako admin.

Więc niestety na NIE. :unknw:

Ja jestem również za daniem mu szansy.

Mimo swojego wieku uważam go za bardzo ogarniętą osobę :).

Zgłasza czitów +

Steam +

Bardzo dużo godzin +

A admini się przydadzą.

POWODZENIA :).

Pffff...........      :crazy:  :crazy: :crazy:

To może w takim razie znieśmy całkowicie wymagania wiekowe do podania i używania MIC'a podczas gry ^^ 8P

wtedy będziemy mieli istny " dom wariatów/przedszkole "  :fool:

Po to są wymogi by się ich 3mać  8)

Osobiście nic nie mam do Fajnego lecz wiek stanowczo wyklucza go z możliwości dołączenia do grona adminów. :unknw:

13 lat ? Niee ... 

bydlak

Co ty chcesz tutaj więcej dodawać, wyobrażasz sobie admina 13 latka, na jednym z najlepszych serwerów w Polsce? Bo ja nie za bardzo. Większość czasu spędza w szkole, później nauka + kary na komputer od rodziców ^^ Zobaczycie go może po godzince dziennie.

Ciężko jest mi powiedzieć , FAAJNY jest ogarniętym chłopakiem jak na 13 latka , ale ten wiek ... Jest aktywny , to mu można przyznać , zna się na rzeczy , jest miły i kulturalny. A co do mikrofonu , owszem jest on wymieniony w kryteriach , ale tak naprawdę rzadko spotykam adminów którzy przez niego rozmawiają :)

Jestem pół na pół.

Są KRYTERIA, które trzeba spełniać 0.o ZROZUMCIE TO!

Serwery oDD2 mamy najlepsze w PL i nie ma możliwości by na nich właśnie adminem był 12/13 latek 0.o

To nie 4fun gdzie grają (przeważnie) same dzieci.

13 lat ? Niee ... 

Chłopie zbędny jest ten twój post, może byś trochę bardziej się wypowiedział?

Ogólnie nic do Ciebie nie mam, miałaś admina na innych serwerach i nie było żadnych skarg.

Wiek trochę mało ale jeżeli H@ przymknie oko to masz moje Tak .

Steam +

Godziny na serwerze są

Powodzenia .

Witam, 

Przypominam tylko że Counter-Strike posiada rating PEGI 16+ O ile nie jest to wiążące dla żadnej ze stron ( kupujący, sprzedawca ) to sugestie PEGI są przyjętą normą społeczną nieformalną. Zapewne administracja jak i użytkownicy nie popierają łamania norm społecznych.

PS: Nie ponieważ nie spełniasz przyjętych wymagań.

Pozdrawiam 

Joe

Jesteś ogarnięto osobą potrafisz przyznać się do błędu , kulturę też posiadasz.Problem zaczyna się z wiekiem, ale rozmawialiśmy o tym że jeżeli twoje zaangażowanie w życie forum będzie dobre i będziesz się starał otrzymasz admina,więc otrzymasz admina na okres próbny jeżeli nie będę otrzymywał dużej ilości skarg i będziesz  prawidłowo wypełniał swoje obowiązki zostaniesz nim na dłużej 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...