Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166618 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nick: FAAAJNY Wiek: 12, w lipcu 13. Doświadczenie (w byciu adminem): Już kilkakrotnie byłem adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (komendy+amxmodmenu), 1 (język amxx, pisanie, edytowanie pluginów) Staż w CS-sie: Steam 2k13 z kwietnia, na ns rok nie cały. Steam ID: 0:1:64422908 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: #1 - https://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=faaajny&Search=Search #2 - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27032/top_players/?query=FAAAJNY&Search=Search (Tutaj 2 puste dni - wycieczka) Dlaczego TY .!: Myślę, że jestem osobą jak na swój wiek ogarniętą. Nie stwarzam problemów. Serwer jest często pełny, prawie dorównuje dd2#1 liczbą graczy, a liczba adminów na nim jest mała. Często nie ma nawet admina, do którego można by napisać z prośbą o wejście na serwer. Dowodem tego jest, że zgłosiłem już 8 cziterów w odpowiednim dziale. Jestem aktywny, mam już prawie 100h przegranych a to czysta przyjemność, znany na serwerze i przez większość lubiany. Większość wymagań spełniam. Wydaje mi się, że adminstracja może przymknąć oko na brak jednego wymagania, zdarzają się i takie sytuacje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od środy 2h+ Kontakt: Steam/PW P.S: Podanie miałem składać jutro, ale mnie znajomi namówili na dziś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 16 Czerwca 2014 #166619 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Jestem za daniem szansy temu kandydatowi. Powód? Aktywny oraz cierpliwy gracz. Na pewno sobie poradzi. POW POW POW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 16 Czerwca 2014 #166626 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Duże tak. Ogarnięta osoba, aktywny gracz, na pewno poradzi sobie jako admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166642 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Mimo Twojego aktywnego udziału na serwerze jestem na NIE. Owszem dużo zgłaszasz na u@ i w dziale lecz nie spełniasz podstawowych wymagań. WIEK 12/13 ? :facepalm: Mic : Brak (Brak możliwości wypowiedzi wymagane 16+/Mutacja) Są to wymogi, które musisz spełniać jako admin. Więc niestety na NIE. :unknw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Czerwca 2014 #166672 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ja jestem również za daniem mu szansy. Mimo swojego wieku uważam go za bardzo ogarniętą osobę . Zgłasza czitów + Steam + Bardzo dużo godzin + A admini się przydadzą. POWODZENIA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166690 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Pffff........... :crazy: :crazy: :crazy: To może w takim razie znieśmy całkowicie wymagania wiekowe do podania i używania MIC'a podczas gry ^^ 8P wtedy będziemy mieli istny " dom wariatów/przedszkole " :fool: Po to są wymogi by się ich 3mać 8) Osobiście nic nie mam do Fajnego lecz wiek stanowczo wyklucza go z możliwości dołączenia do grona adminów. :unknw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 16 Czerwca 2014 #166700 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Wszystko spoko ,ale wiek ... Ja daję Neutral ze względu na wiek ,bo wszystko inne elegancko :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 16 Czerwca 2014 #166719 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 13 lat ? Niee ... bydlak Co ty chcesz tutaj więcej dodawać, wyobrażasz sobie admina 13 latka, na jednym z najlepszych serwerów w Polsce? Bo ja nie za bardzo. Większość czasu spędza w szkole, później nauka + kary na komputer od rodziców ^^ Zobaczycie go może po godzince dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Czerwca 2014 #166769 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Pomimo tego, że Faaajny wydaje się być ogarniętą osobą, to według mnie nie ma miejsc dla adminów "dzieci" i wiek wyklucza Cię z bycia adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 17 Czerwca 2014 #166825 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ciężko jest mi powiedzieć , FAAJNY jest ogarniętym chłopakiem jak na 13 latka , ale ten wiek ... Jest aktywny , to mu można przyznać , zna się na rzeczy , jest miły i kulturalny. A co do mikrofonu , owszem jest on wymieniony w kryteriach , ale tak naprawdę rzadko spotykam adminów którzy przez niego rozmawiają Jestem pół na pół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Czerwca 2014 #166874 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Byłem kilka razy adminem i jakoś nikomu nie przeszkadzało to, że nie mam mutacji, a tutaj jest odwrotna sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166938 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Są KRYTERIA, które trzeba spełniać 0.o ZROZUMCIE TO! Serwery oDD2 mamy najlepsze w PL i nie ma możliwości by na nich właśnie adminem był 12/13 latek 0.o To nie 4fun gdzie grają (przeważnie) same dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Czerwca 2014 #167009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 13 lat ? Niee ... Chłopie zbędny jest ten twój post, może byś trochę bardziej się wypowiedział? Ogólnie nic do Ciebie nie mam, miałaś admina na innych serwerach i nie było żadnych skarg. Wiek trochę mało ale jeżeli H@ przymknie oko to masz moje Tak . Steam + Godziny na serwerze są Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167084 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Masz moje tak: + Troche już jesteś na serwerowni + WIEK TO TYLKO LICZBY + Ogarniety chłopaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167112 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 no to tak : wiek - godz. na serwie + znajomość komend + steam + doświadczenie ma + Ja Neutral [ ten wiek nie przeszkadza] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167126 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 - wiek + godz. na serwie + doświadczenie + steam WIELKIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167139 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 -wiek + godzinki są + doświadczenie w miarę + Steam Masz 3 razy TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167147 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witam, Przypominam tylko że Counter-Strike posiada rating PEGI 16+ O ile nie jest to wiążące dla żadnej ze stron ( kupujący, sprzedawca ) to sugestie PEGI są przyjętą normą społeczną nieformalną. Zapewne administracja jak i użytkownicy nie popierają łamania norm społecznych. PS: Nie ponieważ nie spełniasz przyjętych wymagań. Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Czerwca 2014 #167200 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Jesteś ogarnięto osobą potrafisz przyznać się do błędu , kulturę też posiadasz.Problem zaczyna się z wiekiem, ale rozmawialiśmy o tym że jeżeli twoje zaangażowanie w życie forum będzie dobre i będziesz się starał otrzymasz admina,więc otrzymasz admina na okres próbny jeżeli nie będę otrzymywał dużej ilości skarg i będziesz prawidłowo wypełniał swoje obowiązki zostaniesz nim na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Czerwca 2014 #167201 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362036 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi