August Napisano 16 Czerwca 2014 #166615 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Wpadliśmy na pomysł, że skoro jest duże zainteresowanie typowaniem wyników mundialu, to czemu by nie zrobić typów dla Naszego Mundialu, gdzie gramy 1vs1 ? Jako, że każdy zna mniej więcej chociaż kilku graczy i ich poziom i, że zaczął kilka meczów już jest rozegranych, to typowanie można by zacząć od 2 kolejki. Nagrody standardowe 1. Miejsce: VIP lub klasa premium + slot na dowolnym serwerze na okres 1 miesiąca. 2. Miejsce: VIP lub klasa premium na dowolnym serwerze na okres 3 tygodni. 3. Miejsce - Slot na dowolnym serwerze na okres 2 miesięcy. Można pobawić się, bo nic nie szkodzi, a można zobaczyć jak gracze oceniają Naszego skill'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 16 Czerwca 2014 #166623 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ostatnim czasem zostało wprowadzone dużo konkursów. Może z kolejnymi propozycjami poczekajmy , aż się skończy Mundial? Teraz jestem za tym, aby nic nie wprowadzać. Poza tym, ten typer niestety nie wypali, bądźmy szczerzy, ktoś może się podłożyć specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 16 Czerwca 2014 #166625 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 A mnie się ta propozycja podoba Może w końcu jakaś słaba reprezentacja wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2014 #166628 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Wpadłem na ten pomysł już wcześniej zanim zaczął się konkurs 1vs1. Gdy napisałem do n-tego, nie był przekonany co do tego pomysłu. W tym momencie uważam, że konkursów dotyczących mundialu jest już wystarczająco, tak więc można sobie odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Czerwca 2014 #166678 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Do obecnych typów można dodać analogicznie te z naszego mundialu. Rozmawiajcie z FreeZeOUt'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Czerwca 2014 #168103 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi