Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166320 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 **Co do zamknięcia poprzedniego tematu.. nie widzę nigdzie wzoru do składania pytań więc nie rozumiem czemu temat został umieszczony w koszu** Pytanie brzmi za co sniper dostał admina? bo mi się wydaje, że za nic... nie umie się zachować etc. Przykład? Napisałem mu "sniper dostawał w dupsko i przeszedł do tt " efekt : oO o ile mi wiadomo to nie można grozić banem ... Napisałem mu potem prawdę : było tak, że sniper na de_dust2002 był w ct i gdy ktoś rzucił strzałą na resp od razu leciały bany na 30min... po czym przeszedł do tt i gdy ktoś dalej puszczał strzały na resp ct nic już z tym nie robił... / na serwerze było 30 osób także, jest 30 światków... efekt : tu powód powinien brzmieć trochę inaczej : prowokacja prawda i pytanie Gratulacje... dalej rekrutujcie takich dysmozgów to na serwerze będą sami admini... ps. z adminów na serwerze (z 5 ich jest) robi coś tylko mentor i fighter... reszta to po prostu jakaś pomyłka... pozdrawiam dobranoc. // chciałbym również porozmawiać z założycielem tudzież właścicielem serwera poprzez pw./ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 15 Czerwca 2014 #166328 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 http://speedy.sh/2skaC/Desktop.rar Proszę twoje zachowanie w stosunku do mnie, nawet inny gracz cię upomina o spokój. Widać nie pomogło. Dodam od siebie że za słownictwo skierowane do mnie w 2 poście już powinieneś dostać bana na forum. Też cię pozdrawiam i dobranoc. Dodam że byłem łaskaw i dostałeś bana pierwszego na 5 min, no ale jeśli jajo mądrzejsze od kury to się doigrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166340 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Tak a co z tymi strzałami na resp? hmm? dlaczego jak ciebie zabiły to ban a jeślli innych i pisali ci na u@ to banów nie było? hmm ? nie zabijali cie to bana nie ma tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166342 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Pierwszy ban, powód to nie groźba a ostrzeżenie. Widać nie potrafiłeś się ogarnąć. kolejny ban jakże słuszny ostudzi Twoje zapędy (może popędy?). Odpoczywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166343 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi