Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166318 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Dużo osób mi zadaje pytanie jak zrobić własne logo w cs ' ie . Odp jest prosta : Tutaj jest opisane bardzo ładnie 1. Ściągamy i instalujemy Halflife Logo Creator 2. Przy pierwszym odpaleniu program prosi nas o podanie lokalizacji hl.exe. Standardowo w steam znajduje się on w katalogu:steam\steamapps\twoj@login\counter-strike\ i klikamy OK. 3. W oknie programu które nam się pojawiło klikamy na "OPEN" i wskazujemy nasz obrazek do przerobienia i klikamy na OK. 4. Teraz klikamy na "Autosize" w celu automatycznego dostosowania wielkości obrazka. 5. Teraz na dole w lewym roku zaznaczamy opcję "Save it to", następnie klikamy na przycisk "..." 6. W oknie które nam wyskoczyło wskazujemy lokalizację oraz nazwę naszego gotowego pliku do zapisania: steam\steamapps\counter-strike\cstrike ( w przypadku polskiej wersji steam spray wrzucamy do cstrike_polish ) i zapisany plik nazywamy tempdecal.wad i klikamy nazapisz. 7. Teraz klikamy na "Make WAD" i w tym momencie został podmieniony nasz nowy spray. 8. Spray bardzo często kasuje się przy wejściu do opcji gry. Aby temu zapobiec należy nadać plikowi tempdecal.wad parametr "tylko do odczytu". A tu macie filmik który polecam Program do robienia własnego loga to np. http://cooltext.com/ To jest moje logo Jeśli pomogłem Kliknij Lubie to !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166337 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nie ten dział. /Przenoszę + Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166338 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi