Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166303 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Mam pytanie kto dał temu [cenzura] Sniperowi admina? Zabije się go od razu masz bana, napiszesz coś ban... przykład? dostawał w dupsko... przeszedł z ct do tt napisałem mu "sniper dostawał w dupsko to przeszedł do tt" boom ban... i jeszcze w powodzenie straszy mnie, że dostane znowu bana na 3h... to jest jakiś niedorozwój? może upewnijcie się kogo bierzecie... bo co go się zabije to płacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166306 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Brak dowodów + brak wzoru = Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166315 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 a gdzie mam wzór do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 15 Czerwca 2014 #166317 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ja się wypowiem tylko tyle że nie mam zamiaru ze smarkaczami dyskutować Opiekun adminów wie już wszystko a proszę dla tego gracza ban na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 15 Czerwca 2014 #166323 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 2deep widziałem jak prowokowałeś admina co pisałeś graczom na sayu ban Ci się należy ,admin to nie tój kolega w podwórka wiec na przyszłość uważaj bo może to się to skończyć dłuższym banem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi