Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166066 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nick: Ich Troje- Babski swiat Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): kilkuletnie z przerwami Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat Steam ID : STEAM_0:0:24480067 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Ich%20Troje-%20Babski%20swiat/80.72.40.110:27026/ Dlaczego TY .!: Sporo czasu spędzam na serwerze, długo gram w tę grę, wiem o co w niech chodzi i szybko wyłapuje oszustów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, 2-3h Kontakt: steam (Ex!t), pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166079 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Na NIe 2 h spędone na forum jesteś arogancki i nie sympatyczny ,a po zatym rekrutacja jest zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166082 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 po 1 to jest rekrutacja na admina forum czy serwera? bo nie rozumiem (mowie o godzinach na forum) w regulaminie pisze, ze codziennie ma sie wchodzic na forum, a nie spedzac tu duzo godzin po 2 skoro jest rekrutacja zamknieta, to dlaczego mozna temat zakladac po 3 skoro jest zamknieta, to musi byc duzo adminow, lecz problem w tym ze ich nie widac na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 15 Czerwca 2014 #166092 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Mało adminów oraz większość się "wykrusza" jeśli mogę tak to nazwać. Często grasz, informujesz o czitach, więc 70% na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166093 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Rekrutacja jest otwarta, proszę nie wprowadzać w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166117 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Papier czy on często gra to bym protestował,od jakiegoś czasu bardzo rzadko widzę go na serwerze,czy nie będzie z tobą jak ze Stoch'em ? dostał Admina kompletnie przestał grać.Ja jak narazię Jestem Na NIE EDIT: A co do liczby adminów jest ich na tyle wystarczająco że cheatów nie ma na serwerze tyle i w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166289 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Jak można dać swój głos na "70%". Albo dajesz tak, albo dajesz nie, no ludzie litości. Co do tematu, to jestem na tak, ciągle co gram to go widzę, mikro, steam, wiek, wszystko przemawia za "tak". @up Ty sobie kpisz ? Co admin to wchodzi na 5-10 min, jak wchodzi to zamiast banować typa z aim'em, to wyrzuca za nick, albo za ping. To są admini ? Pozdro dla takich adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Czerwca 2014 #166378 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Godziny i aktywność się zgadzają, lecz oskarżenia o arogancję od byłego i szanowanego opiekuna adminów przekreślają twoją kandydaturę.Popracuj nad sobą, a być może dostaniesz od nas szansę. Aktywność to nie wszystko. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi