POLAND. Napisano 15 Czerwca 2014 #166016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Chciałem tylko powiedzieć, że ten TS to jest jeden wielki śmiech na sali.. Opiekun serera>Moderator TS3. Admin Serwera>Moderator TS3. (Może normalnie wszystkich przerzucać + moderatora). Potem do mnie dzieci płaczą, że ktoś tam kogoś przerzuca... Może od razu dajcie grafikom władzę... Nie oczekujcie nowych ludzi na ts, którym nikt się nie zajmuje i jest on zrobiony na odwal. Benek proszę cię zrób coś z tym ts... Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Czerwca 2014 #166051 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Opiekunowie i admini serwera powinni skupić się na pracy na serwerze, także uprawnienia na TS3 nie są im do niczego potrzebne. Bene już się tym zajmuje. Dlaczego twierdzisz, że TS3 jest zrobiony na odwal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 15 Czerwca 2014 Donator Premium VIP #166061 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Serwer Admin CS nie jest wyżej od nikogo, Natomiast Serwer Admin TS3 z racji swojej nazwy jest wyżej od moderatora. Zmniejszyłem uprawienia opiekuna, żeby nie było nadużywań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166101 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Myślę, że @Bene wszystko wyjaśnił/wytłumaczył. Uprawnienia zmniejszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Czerwca 2014 #166108 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Poczekajmy jeszcze za odpowiedzią Polanda, aby wszystko zostało wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 16 Czerwca 2014 Donator Premium VIP #166785 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 W takim razie chyba wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 16 Czerwca 2014 Donator Premium VIP #166786 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi