Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #164796 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 [align=center]Na początku chciałbym się przedstawić. Mam na imię Erwin i mam 19 lat ,pochodzę z Lublina. Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Counter-Strike 1.6. Poświęcam około 8-9 godzin dziennie na siedzenie przed monitorem. Interesuje się sportem ,obecnie 7-letni staż w sztuce walki "Krav-Maga". Zajmuję się również programowanie i tworzeniem serwerów Counter-Strike 1.6 pod jak najlepszą jakość gry, chodzi o sprawy techniczne leżące po stronie serwera żeby utrzymywał stałą ilość fps i jak najniższy ping. Zajmuję się również tworzeniem sygnatur/avatarów/stron www/szaty graficzne do stron www. [/align] [align=center]Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! [/align] [align=center] [/align] [align=center]I jak wam się podoba mój avatar na to forum ? [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #164797 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Kolego, jesteś ideałem mężczyzny. Wyjdziesz za mnie? Witaj w MH PS Awatar super, prosty, przejrzysty, estetyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #164800 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 12 Czerwca 2014 #164803 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witaj, wpadnij czasem na DM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Czerwca 2014 #164804 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 @Consecuente hahaha Witaj Erwin na MH. Avatar fajny, przejrzysty Wpadaj na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #164805 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Kolego, jesteś ideałem mężczyzny. Wyjdziesz za mnie? Witaj w MH PS Awatar super, prosty, przejrzysty, estetyczny. [align=center]Niestety nie wyjdę za Ciebie, mam dziewczynę :c.[/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]@Consecuente - Jeśli masz dziurkę między nogami to Ok :v.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 12 Czerwca 2014 #164820 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 10 zdrowasiek i zrób dobry uczynek ^^ Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #164833 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Czesc ;D I mam pytanie Czy masz na zrobienie avatara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Czerwca 2014 #164836 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam, życzę sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #164838 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Czesc ;D I mam pytanie Czy masz na zrobienie avatara ? Mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 12 Czerwca 2014 #164842 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witaj, następnym razem użyj większej czcionki, minimum 12. Zapraszam na COD'a 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 12 Czerwca 2014 #164848 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 12 Czerwca 2014 #164852 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam ,zapraszam na serwery DD2 i Zombie .Skoro znasz się na grafice zapraszam również do zleceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Czerwca 2014 #164863 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Kolejne DEJA VU, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! http://multi-head.pl/topic/26853-witam-serdecznie/#entry151706 Wymłodniałeś o całe dwa lata. Szalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Czerwca 2014 #164870 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi