MemesiO Napisano 10 Czerwca 2014 #162031 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Witam! Zauważyłem kilka nie tyle błędów co przeoczeń, bądź braku czasu coś z tym zrobić, mianowicie: "Profile Views" "Time Online" Converted Można przetłumaczyć w ACP>Skiny & Języki>Zarządzanie Językami>Polski/Tłumaczenie> dla Czasu spędzonego: core/public_global oraz members/public_profile dla Wyświetleń profilu: members/public_list members/public_profile Widok profilu: Converted prawdopodobnie w ACP>Użytkownicy>Własne Pola>Converted/Edytuj Contact Methods ACP>Użytkownicy>Własne Pola Profile Information ACP>Użytkownicy>Własne Pola Można by usunąć te niepotrzebne jak: AIM, MSN, Website URL(chyba że pozwalacie gracza na reklamę w profilu), ICQ, Yahoo, Jabber, A dodać typu: GG, Steam ID:, Facebook, Twitter, oraz inne środki często używane do komunikacji Manage Steam czyli Zarządzanie Połączeniem ze Steam ACP>Skiny & Języki>Zarządzanie Językami>Polski/Tłumaczenie>core/public_steam_login Profile Youtube Video ACP>Skiny & Języki>Zarządzanie Językami>Polski/Tłumaczenie>Szukajka bo nie wiem ^^ Dałoby rade dodać Top 5 shoutersów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Czerwca 2014 #164350 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Wszystkie nazwy zostały spolszczone. Do kontaktów dodane (niepotrzebne komunikatory usunięte): -Facebook, -Twitter, -GG (przeniesione), -SteamID (przeniesione), -Blog (zastąpił stronę URL). Wszystko jest już dostępne w edycji profilu. Odnośnie TOP5 shoutersów, dla mnie obojętne, niech wypowiedzą się inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 11 Czerwca 2014 #164357 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nie wiem czy to potrzebne. Tylko po to żeby "poszpanować" kto tam najwięcej napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 #164368 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Dawać top 5 shoutersów, znowu będę najlepszy, aaaaaaaa, ranking, aaaaaa już, będę numerem jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 11 Czerwca 2014 #164378 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Na nie, nie potrzebne i tylko zaśmieci forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 11 Czerwca 2014 #164393 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Dla mnie jest dobrze tak jak jest, nie potrzeba zmian, chociaż jestem obojętny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Czerwca 2014 #164415 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Top 5 no jasne, Consecuente będzie znowu pierwszy w rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 11 Czerwca 2014 #164429 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ale w sumie jest top1 SB, więc potrzebne jest więcej? Jak dla mnie, to tylko dla dzieci(i Conska), którzy lecą na rankingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi