Teez. Napisano 8 Czerwca 2014 #163237 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Wiek: 16. Staż na forum:Około 6 miesięcy. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin DD2 #2, Admin BF4, Redaktor.Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:7. Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji : 1 lub 2 recenzje w tygodniu. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): http://multi-head.pl/topic/31066-czy-to-naprawd%C4%99-koniec-%C5%9Bwiata/ Coś od siebie: Nie chcę pisać jedynie recenzji z gier, bo każdy potrafi wejść na stronę, skopiować i przerobić na swoje podpisując się swoim imieniem - (w tym przypadku nickiem). Chcę, aby Redakcja owocowała w stronę słońca. Dalsze plany: Muzyka, filmy, świat, gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 8 Czerwca 2014 #163239 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na tak, świetnie spisuje się jako redaktor, więc bez problemu ogarnie także funkcję Recenzenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163241 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na Tak radzi sobie bd z redaktorem więc poradzi sobie na stanowisku recenzenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 8 Czerwca 2014 #163243 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na tak ,przeprowadza fajne wywiady jako redaktor ,więc i na tym stanowisku by się sprawdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163244 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na tak Sprawdza się jako Redaktor to czemu nie miałby się sprawić jako recenzent ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Czerwca 2014 #163250 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem za daniem szansy temu kandydatowi, funkcja Recenzenta jest oparta na podobnych zasadach, do których musi się utożsamić Redaktor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163275 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Mysle, ze swoja praca jako redaktor zapewniles sobie pewną posade Recenzenta. Oczywiscie, ze tak. Jestes mily, ogarniety i poradzisz sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163311 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem jak najbardziej na tak jeden z najlepszych redaktorów napewno tutaj też sie sprawdzi ogółem wie o czym mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Czerwca 2014 #163316 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ohh TeeZ, czekałam by móc ponownie wypowiedzieć się w Twoim kolejnym podaniu . Jestem na TAK. Bardzo miła, ogarnięta osoba, z tego co widzę to ortografię masz opanowaną bardzo dobrze . Na 100% poradzi sobie na tym stanowisku, jak dla mnie pokazuje to nawet przykład recenzji . Z góry Powodzenia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Czerwca 2014 #163372 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na TAK: Recenzja fajna, był (jest) redaktorem, powinien sobie poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163374 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na Tak Jak dla mnie odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko Jako redaktor pisałeś/piszesz dobre prace wiec i w tym się na pewno sprawdzisz Powodzenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Czerwca 2014 #163391 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Świetnie radzi sobie jako redaktor. Trzyma się tajników pisowni. Oczywiście na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Czerwca 2014 #163501 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na tak, świetna recenzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Czerwca 2014 #163534 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jestem na TAK. Aktywny na forum, bardzo dobrze radzi sobie jako Redaktor i myślę, że jako Recenzent też będzie sobie dobrze radził. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Czerwca 2014 #163537 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Również jestem na Tak. Aktywny na forum Bardzo dobrze radzi sobie jako redaktor więc i z tym nie będzie miał żadnych problemów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 9 Czerwca 2014 #163604 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 zajmujemy sie wylacznie tematami z nowosci i premier o: muzyce, grach i filmach od nowosci ze swiata jest juz dzial Shot NEWS. jezeli mozesz to napisz recenzje o np. filmie lub grze edit. wszystko wyjasnione przyjety na okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 10 Czerwca 2014 #145626 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko RECENZENTA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224736 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi