pionteczekessa Napisano 8 Czerwca 2014 #163199 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 [align=center]Wiek: 15 lat. Staż na forum: Rok albo dwa, nie pamiętam. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Grafik, Redaktor, Admin DD2#2, Admin Jailbreak[/align] [align=center]Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9,5/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Ciężko mi powiedzieć ile konkretnie czasu będę mógł poświęcić na recenzje, ale myślę, że będzie to 1 recenzja na 1-3 dni. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): http://multi-head.pl/topic/31084-american-truck-simulator/ ewentualnie http://multi-head.pl/topic/31298-battlefield-hardline/ Dodatkowe: - Coś od siebie: -[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Czerwca 2014 #163202 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Freezeout oczywiście na TAK. Jesteś bardzo ogarniętym gościem. Piszesz dobre teksty, wywiady tygodniki. Dasz sobie radę. (Tylko żebyś nie miał za dużo obowiązków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Czerwca 2014 #163206 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na TAK, poradzi sobie, lecz zrobiłeś błąd w podaniu: [align=center]Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Ciężko mi powiedzieć ile konkretnie czasu będę mógł poświęcić na recenzję , ale myślę, że będzie to 1 recenzja na 1-3 dni. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Liczba mnoga od słowa "recenzja" to "recenzje". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #163208 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Będę na tak jak zrobisz mi avatar, na razie jestem na nie. Odpowiedni kandydat na to stanowisko, nie ma się co zastanawiać tylko przyjmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163209 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 @Relop "Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9,5/10", wiec sie nie czepiaj. A dla Karolka dam taka, bo jest po prostu ogarniety i dobry w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 8 Czerwca 2014 #163210 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na tak, ciągle na forum siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Czerwca 2014 #163220 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na tak, jego recenzja jest b. dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163226 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na tak recenzja dobra myślę że podołasz zadaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163228 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na Tak Odpowiednia osoba do tej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 8 Czerwca 2014 #163232 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jak najbardziej na TAK ! -Aktywny -Długo na sieci Pisać chyba umie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Czerwca 2014 #163249 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na tak. Pisze fantastyczne prace. Aktywny w redakcji, znakomicie się spisuje na tej posadzie. Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 8 Czerwca 2014 #163265 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na TAK. Aktywny ogarnięty oraz recenzja bardzo dobrze napisana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 8 Czerwca 2014 #163270 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na tak. Ładnie pisze, estetycznie, pojedyncze błędy każdemu mogą się zdarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Czerwca 2014 #163303 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Sympatyczna i inteligentna osoba, przestrzegająca podstawowe zasady pisowni. Oczywiście na Tak. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Czerwca 2014 #163310 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ja również jestem na TAK : ). Dobry, pomocny grafik, redaktor i admin . Myślę, że na 100% sobie poradzi na stanowisku Recenzenta . I również życzę Ci już Powodzenia : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163313 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Oczywiście że tak redaktor udziela się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 8 Czerwca 2014 #163319 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko RECENZENTA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224733 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi