Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162171 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Lov3SkiLL Godzina, data zdarzenia: Teraz Mapa: Only dd2 #2 STEAM_ID / IP: Nie mam ponieważ mam zmienne ;xx Uzasadnienie: Dostałem u was bana za cheatowanie tzn ( Aimbot ). Wiem że czasem banie wchodziły ładnie ale znowu bez przesady że aim -.- ... Nie używałem owego cheata i nie mam zamiaru. Co to za satysfakcja że zabije kogoś z aimem czy wh ? ... Wcześniej Esy a teraz Aim .. Ludzie no bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Czerwca 2014 #162181 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 http://www59.zippyshare.com/v/21023043/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162183 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 juz obejrze i zaraz dam edit Edit 1- Gdzie ty tu aima widzisz? 2 - Gdzie ty tu aima widzisz ? 3 - Przypadkowa bania .. ( Długa ) Czułość myszki na 15 stąd szybka reakcja i head Akcja w trupie. Jeden wchodził do trupa i stał blisko mnie... Naprawde łatwo było trafić heada .. czysty przypadek Cz2 Trup. Wchodzi do trupa od b ( 3x strzał i trafiony head ) nie wiem co w tym dziwnego ? ... Naprawde nie wiem o co ci chodzi ? .. Ty wiesz wgl co to aimbot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Czerwca 2014 #162192 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 twoje wypowiedzi są tutaj bezcelowe zaczekaj na werdykt UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162355 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 twoje wypowiedzi są tutaj bezcelowe zaczekaj na werdykt UBT Jak długo mam czekać na wypowiedź ? bo chciałbym sobie pograć u was ... ;xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Czerwca 2014 #162367 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Jak długo mam czekać na wypowiedź ? bo chciałbym sobie pograć u was ... ;xx Na rozpatrzenie odwołania UBT ma 24h. Więc musisz poczekać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Czerwca 2014 #162474 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Demko jest czyste ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Czerwca 2014 #162475 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi