Skocz do zawartości

[BEZ UB]k@T odpal

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: k@T

Godzina, data zdarzenia: 22:00

Mapa: dd2

STEAM_ID / IP:  0:1:13206875 

Uzasadnienie: 

lagi już mnie chyba wcześniej sprawdzał + miałem już tu ss`y na paru innych nickach :) Myśle że paru płaczków napisało mu na pw ,że odpał bo dobre staty :) Czekam z niecierpliwością na demko :P

ftp://hltvrec:[email protected]/s2830/nazwa-1406031957-de_dust2.dem.zip

01:05 - wie że wyjdzie model z lewej a nie z prawej nad schodkami

01:20 - wie idealnie gdzie model jest, a nie widac go i nie słychać i mógł cofnąć koło respa

01:40 - wie że nie ma nikogo z prawej koło skrzyni, wie że nikogo nie ma na pochylni

01:45 - wie gdzie ostatni (3 frag) jest

03:00 - nie rzuca HE bo wie że jeszcze nie biegną

03:11 - celownik w ścianie bo wie że nikt nie wbiega do trupa

03:35 - widzi że jeden T będzie przebiegał więc jest reakcja i próba zabicia

06:40 - nie słychać, widać że wie gdzie model idealnie

07:30 - nie słychać, wie idealnie gdzie CT stoi

dalsza rozpiska nie ma sensu.

To też jest dobre, ale tutaj kryje sie mocniej niż na mojej rozpisce ;-). jakoś po 8:00 minucie przestaje czarować bo "lagi" patrzył gościa o nicku " , " po czym go zbanował za wh. 

Zobaczcie co sie zaczęło dziać, kiedy lagi już był w grze ;-)

14:50 - skan w dolnym trupie (chociaż była pięta ) i jazda z kosą ;-). 

15:35 - skanuje anarchie po czym pokazuje się gościu za ścianą i nagle zmienia pozycję żeby strzelać, ale wcześniej ginie :).<--- tutaj ma pecha bo oglądam demka na wh ;-)

15:50 -  ups  idzie CT. 

16:50 na wh wygląda to przejrzyście ;-). 

17:00 - pamiętacie skany w anarchii? Zwróćcie uwagę na sposób skanowania, kiedy CT z prawej idzie na Długą. Full auto leci nagle :).  

17:53 - piękny head. Ale po co się rozglądać później?

18:13 - przez smoke super kill. Było go widać, ale przez 0.001 sek. Na Wh wygląda to lepiej bo celuje mu w dokładnie w klatkę ;-). jeszcze zooma podniósł przed strzałem. 

"LAGI" Padł tak więc skill się skończył i reflex. co widać na przykładzie od 19:20 do 19:32. 

20:04 - PLEASE !! ;-). - Nie chce mi się dalej pisać. 

No ja już bym go dawno temu zbanował, bo gra już trochę czasu na serwie pod różnymi nickami, jednak wie kto ma admina i jakoś nie widziało mi się siedzenie na specu paru map w celu czekania aż się spali chłopak (bo gra z ESP'em on/off). Dziś widziałem że się nie krył już tak bardzo, bo spalił się np. w akcji na gali 06:40 gdzie mnie zabił i potem widziałem, że wiedział gdzie jest CT'ek w akcji 07:30. Więc zaczekałem, aż demo HLTV się załaduje, w celu sprawdzenia i upewnienia się że akcje te wystarczą na bana. Od początku dema wszystko widać, więć rozpisywanie całości nie ma sensu :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

j2ot.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...