Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160548 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia:Teraz Nick admina/gracza, który zawinił:Smyku ale nie musi to być skargą tylko prędzej problem ale jeżeli to jego wina to chciał bym żeby poniósł konsekwencje Dowody:http://iv.pl/images/63476298082833559342.jpg Świadkowie:serwer Uzasadnienie:Od kiedy nie można tam stawiać sg? Przecież może hosty zaprowadzić przez ścieki więc o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160550 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ja jestem swiadkiem pozdro powiesz mi jak potem hosty maja po drabine zejść lub wyjść ze ścieków? sory za odp ja nie w UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160552 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Normalnie jak szedłeś po hosty wchodziłeś w 1 lub 2 ścieki szedłeś cała drogą ściekową potem wychodziłeś przy respie ct więc jak sg z połowy mapy przez ściany miało cię trafić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160556 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Twoje sg: http://speedy.sh/mksJn/sg.rar hosty ci zejdą po drabince ale już nie wyjdą przy respie ct , sg postawiles na srodku nie bylo jaka wyjść z hostami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160562 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Sorki Smyku ale zapomniałem o tym że hosty nie umieją po drabinkach chodzić. Wybacz mi i proszę o zamknięcie tematu moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Czerwca 2014 #160563 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Zamykam na prośbę autora wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Czerwca 2014 #160564 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi