Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160241 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Wczoraj kupiłem CS GO i jak go włączam i laduje mi się serwer to się scina, a jak gram np. to jak jestem na gali to jest wszystko dobrze a jak wchodzę na większy obszar np. długą to mi trochę laguje gra albo na środek czy b. Co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Czerwca 2014 #160482 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Zapewne twój sprzęt nie daje sobie rady. Przy spadkach fps'ów zaczyna cię lagować. Poszukaj komend na poprawę fps'ów i pingu. Jeśli one nie pomogą, ze swojej maszyny już zbyt wiele nie wyciśniesz i ciężko będzie o poprawę rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Czerwca 2014 #163296 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Brak zainteresowania ze strony autora wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Czerwca 2014 #163297 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi