Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 #160208 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Jak odpale cs i chce wejśc w opcje albo "nowa gra" to cs sie zacina i muszę go wyłączyc w menadżerze ;/ System swieżo postawiony, sterowniki zainstalowane poprawnie, poprzednio na starym windowsie cs działał ale po wyłaczeniu wyskakiwał jakiś błąd(coś tam że pamięc nie może by "read") i nie które osoby miały zniekształcony głos. Zniekształcony głos nadal jest (tylko niektórzy gracze), na serwer moge wejśc i dopiero jak wszedłem to mogłem wejśc w opcje. Reinstal nie pomaga. W dodatku napisy: Win xp sp3 AMD Athlon 64 X2 2.61 GHz 3GB ram DDR2 Radeon X1950 Pro 512 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 31 Maja 2014 #160209 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Na Twoim miejscu zrezygnował bym z tej wersji bo z tego co pamiętam na tej wersji w przypadku zrobienia Ci ss przez admina nie zapisują się i potem będziesz musiał robić 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Maja 2014 #160226 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Odinstaluj cs'a, usuń wszystkie pozostałości z Program Files i zajrzyj tutaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160246 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Co do ss'ów miałem je juz chyba z 5 razy i zawsze mi sie zapisały, a co do tego linku który podał n-ty to właśnie ta instalka. Edit@: znalazłem sobie inna instalke i skopiowałem modele z v48 bo onie głównie mi chodziło (przyzwyczajenie ) tyle że znów ten błąd po wyłaczeniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162160 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ten błąd jest związany z kartą graficzną. Sprubój zaktualizować stearowniki karty graficznej i zobacz czy pomoże. Jeżeli masz zaktualizowane i po tym ci błąd wyskoczył to pobierz stare sterowniki ze strony producenta i je zainstaluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Lipca 2014 #173620 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Brak zainteresowania autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Lipca 2014 #173621 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi