Itashiro Napisano 3 Lutego 2016 #392923 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 1. Imi臋: Sebastian 聽 2. Kontakt: Pw/steam dla chc膮cych us艂ysze膰 m贸j g艂os ts/telefon 聽 3. Lokalizacja: P艂ock 聽 4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Wszystko zale偶y od zmiany w robocie. Ale z 2-4 godzin to norma. 聽 5. Posty (min.200 sensownych): 400+ 聽 6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Utrzymywa膰 porz膮dek na forum i pom贸c w miar臋 mo偶liwo艣ci. 聽 7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Gdzie mnie ponios膮 tam b臋d臋. 聽 8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Trudno jej nie posiada膰 gdy pracujesz z 10 lud藕mi na co dzie艅 ;p 聽 9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: My艣l臋 偶e tak. 聽 10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0 聽 11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Na imi臋 mi Sebastian pochodz臋 z P艂ocka, na co dzie艅 pracuje w hipermarkecie za do艣膰 nisk膮 stawk臋 ;p Jestem do艣膰 spokojnym cz艂owiekiem, trudno mnie wyprowadzi膰 z r贸wnowagi. Interesuj臋 si臋 grafika/koszyk贸wka/pi艂k膮 no偶n膮 i sportami walki(konkretnie judo). W cs gram ju偶 od 2k3-2k4聽 i przez ten okres by艂em tylko na dw贸ch sieciach(wiec szybko nie odchodz臋). 聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Raz na sieci znajomego. Z prostymi funkcjami w膮tpi臋 偶ebym mia艂 problemy. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 3 Lutego 2016 #392928 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Niedawno rezygnowales z grafika 聽 d艂ugo na tej posadzie nie by艂e艣 聽 Modek tez CI si臋 moze znudzic? 聽 Do tego procz dzialu grafikow praktycznie nigdzie sie nie udzielales. 聽 Ja jestem na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #393191 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem zmuszony da膰 NIE. 聽 Jeste艣 ma艂o widoczny na forum. Du偶o os贸b nie ma zdania na temat twojej osoby, gdy偶 kompletnie cie nie kojarzy (widzieli tylko wypowiedzi w dziale grafik贸w po czym ci臋偶ko stwierdzi膰 jak膮 osob膮 jeste艣). 聽 聽 聽 @HardeQ 聽 W poprzednim jego podaniu napisa艂e艣: 聽 "Grafik z ciebie jest bardzo dobry, ale na forum generalnie jest ci臋 bardzo ma艂o. 聽 Lubi臋 ci臋, ale zostawiam negatywne podsumowanie, jestem na nie." 聽 聽 Nie widz臋 偶eby co艣 si臋 zmieni艂o. Mam na my艣li aktywno艣膰 na forum czy zaanga偶owanie w 偶ycie sieci. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 4 Lutego 2016 #393474 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 Trzeba by膰 ziomeczkiem z ts'a albo shoutboxowym trollem by ludzie oceniali Ci臋 pozytywnie? 聽 Itashiro jest ca艂kiem w porz膮dku, pr贸buje ju偶 od dawna, grafik z niego by艂 dobry, warunki spe艂nia, nie rozumiem tych powy偶szych powod贸w. 聽 Jestem na Tak. 聽 聽 聽 Dodam te偶, 偶e rozmawia si臋 spoko, a i wydaj臋 si臋 ogarni臋ty. 聽 Pozdrawiam. 聽 聽 聽 ^S艂usznie zauwa偶y艂e艣, w POPRZEDNIM PODANIU. Rekrutacja jest tymczasowo, opinia dotycz膮ca jednostki te偶 jest tymczasowa. Min膮艂 czas, teraz uwa偶am, 偶e Ita艣 zas艂u偶y艂 na szans臋, wi臋c wypowiedzia艂em si臋 pozytywnie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Lutego 2016 #393839 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Jestem na TAK 聽 Wida膰, 偶e si臋 starasz Jeste艣 odpowiednim ziomkiem na MODKA. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 6 Lutego 2016 #393720 Udost臋pnij Napisano 6 Lutego 2016 聽 Trzeba by膰 ziomeczkiem z ts'a albo shoutboxowym trollem by ludzie oceniali Ci臋 pozytywnie? 聽 聽 聽 聽 Taka smutna rzeczywisto艣膰, 偶e cz艂owiek nie musi by膰 tylko aktywny i pisa膰 rozs膮dne posty, tylko musi si臋 te偶 troch臋 po b艂aznowa膰 na ts3 lub sb by ludzie w og贸le uwa偶ali 偶e przebywasz na forum. Og贸lnie 艣wietnie to wida膰 w podaniach na moderatora ts3, jak grupki wzajemnej adoracji si臋 nawzajem pr贸bowa艂y "wyeliminowa膰" o podej艣cie do stanowiska, dziecinada. 聽 聽 聽 聽 聽 Pami臋tam jak by艂em z nim moderatorem na Brejku przez ponad rok i byli艣my wtedy jedynymi osobami na tym stanowisku, dobrze przyk艂ada艂 si臋 do swojej roboty i nie pope艂nia艂 b艂臋d贸w, pewnie jakby sam piastowa艂 to stanowisko to by sobie poradzi艂 z ca艂ym forum. 聽 Mo偶e jestem ma艂o wiarygodny bo to m贸j braciak, ale je艣li ju偶 zacznie u偶ywa膰 tych szarych kom贸rek to naprawd臋 umie zaskoczy膰 cz艂owieka. Og贸lnie to spe艂nia wszystkie wymagania i nie mieli艣cie z nim 偶adnych problem贸w co wida膰 po statusie ostrze偶e艅. Kto艣 wspomnia艂 o tym 偶e zrezygnowa艂 ostatnio z grafika i nie pe艂ni艂 d艂ugo tej roli, czy aby na pewno? Polecam prze艣ledzi膰 dzia艂 rekrutacji, posty z rezygnacj膮, posty z grafiki gdzie robi艂 kawa艂 dobrej roboty, a p贸藕niej spojrze膰 na siebie (Tak do Ciebie pisz臋 Hazard, ile by艂e艣 w ubt? 8 dni? Hipokryta).聽 聽 聽 聽 Podsumowuj膮c jestem na tak. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lutego 2016 #394281 Udost臋pnij Napisano 6 Lutego 2016 Ka偶dy pope艂nia b艂臋dy, ale my艣l臋, 偶e i ka偶dy chcesz je jak najszybciej poprawia膰. Co do Ciebie mam mieszane uczucia, jeste艣 na mh ju偶 dosy膰 sporo, aktywno艣膰 masz w miar臋 dobr膮, ale przed rekrutacj膮 na moderatora, nie objawia艂e艣 si臋 niczym konkretnym, aczkolwiek, jestem za daniem Ci szansy. Na tak 聽 聽 聽 Ps: w sumie i tak nasze wypowiedzi nie s膮 brane pod uwag臋 .聽 :facepalm: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 7 Lutego 2016 #394660 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 Jestem na tak. 聽 -Dobry grafik 聽 -Ogarnie 聽 -Wiek 聽 -Posty 聽 -Sta偶 na forum. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 7 Lutego 2016 #395048 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 jestes z nami doc sporo lecz jakos sie nie wybijasz lecz mozna dac Ci szanse zobaczymy jak sobie poradzisz. tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Lutego 2016 #395092 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 Mo偶e i ma predyspozycje, mo偶e i jest ogarni臋ty...Jednak poza prac膮 w dziale grafiki w okresach pe艂nienia funkcji grafika niczym wi臋cej si臋 nie wyr贸偶ni艂. Za potencja艂 rang si臋 nie przyznaje, a za zas艂ugi i aktywno艣膰 w okre艣lonym okresie. W moim mniemaniu droga na tak wa偶n膮 rang臋 jak膮 jest moderator powinna by膰 bardziej wyboista i wymagaj膮ca. Na t臋 funkcj臋 musisz sobie jeszcze zapracowa膰. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Lutego 2016 #395399 Administrator Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi