Skocz do zawarto艣ci

Itashiro

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Sebastian

2. Kontakt: Pw/steam dla chc膮cych us艂ysze膰 m贸j g艂os ts/telefon

3. Lokalizacja: P艂ock

4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Wszystko zale偶y od zmiany w robocie. Ale z 2-4 godzin to norma.

5. Posty (min.200 sensownych): 400+

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Utrzymywa膰 porz膮dek na forum i pom贸c w miar臋 mo偶liwo艣ci.

7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Gdzie mnie ponios膮 tam b臋d臋.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Trudno jej nie posiada膰 gdy pracujesz z 10 lud藕mi na co dzie艅 ;p

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: My艣l臋 偶e tak.

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0

11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Na imi臋 mi Sebastian pochodz臋 z P艂ocka, na co dzie艅 pracuje w hipermarkecie za do艣膰 nisk膮 stawk臋 ;p Jestem do艣膰 spokojnym cz艂owiekiem, trudno mnie wyprowadzi膰 z r贸wnowagi. Interesuj臋 si臋 grafika/koszyk贸wka/pi艂k膮 no偶n膮 i sportami walki(konkretnie judo). W cs gram ju偶 od 2k3-2k4聽 i przez ten okres by艂em tylko na dw贸ch sieciach(wiec szybko nie odchodz臋).

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Raz na sieci znajomego. Z prostymi funkcjami w膮tpi臋 偶ebym mia艂 problemy.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Jestem zmuszony da膰 NIE.

Jeste艣 ma艂o widoczny na forum. Du偶o os贸b nie ma zdania na temat twojej osoby, gdy偶 kompletnie cie nie kojarzy (widzieli tylko wypowiedzi w dziale grafik贸w po czym ci臋偶ko stwierdzi膰 jak膮 osob膮 jeste艣).

@HardeQ

W poprzednim jego podaniu napisa艂e艣:

"Grafik z ciebie jest bardzo dobry, ale na forum generalnie jest ci臋 bardzo ma艂o.

Lubi臋 ci臋, ale zostawiam negatywne podsumowanie, jestem na nie."

Nie widz臋 偶eby co艣 si臋 zmieni艂o. Mam na my艣li aktywno艣膰 na forum czy zaanga偶owanie w 偶ycie sieci.

Odno艣nik do komentarza

Trzeba by膰 ziomeczkiem z ts'a albo shoutboxowym trollem by ludzie oceniali Ci臋 pozytywnie?

Itashiro jest ca艂kiem w porz膮dku, pr贸buje ju偶 od dawna, grafik z niego by艂 dobry, warunki spe艂nia, nie rozumiem tych powy偶szych powod贸w.

Jestem na Tak.

Dodam te偶, 偶e rozmawia si臋 spoko, a i wydaj臋 si臋 ogarni臋ty.

Pozdrawiam.

^S艂usznie zauwa偶y艂e艣, w POPRZEDNIM PODANIU. Rekrutacja jest tymczasowo, opinia dotycz膮ca jednostki te偶 jest tymczasowa. Min膮艂 czas, teraz uwa偶am, 偶e Ita艣 zas艂u偶y艂 na szans臋, wi臋c wypowiedzia艂em si臋 pozytywnie.

Odno艣nik do komentarza

Trzeba by膰 ziomeczkiem z ts'a albo shoutboxowym trollem by ludzie oceniali Ci臋 pozytywnie?

Taka smutna rzeczywisto艣膰, 偶e cz艂owiek nie musi by膰 tylko aktywny i pisa膰 rozs膮dne posty, tylko musi si臋 te偶 troch臋 po b艂aznowa膰 na ts3 lub sb by ludzie w og贸le uwa偶ali 偶e przebywasz na forum. Og贸lnie 艣wietnie to wida膰 w podaniach na moderatora ts3, jak grupki wzajemnej adoracji si臋 nawzajem pr贸bowa艂y "wyeliminowa膰" o podej艣cie do stanowiska, dziecinada.

Pami臋tam jak by艂em z nim moderatorem na Brejku przez ponad rok i byli艣my wtedy jedynymi osobami na tym stanowisku, dobrze przyk艂ada艂 si臋 do swojej roboty i nie pope艂nia艂 b艂臋d贸w, pewnie jakby sam piastowa艂 to stanowisko to by sobie poradzi艂 z ca艂ym forum.

Mo偶e jestem ma艂o wiarygodny bo to m贸j braciak, ale je艣li ju偶 zacznie u偶ywa膰 tych szarych kom贸rek to naprawd臋 umie zaskoczy膰 cz艂owieka. Og贸lnie to spe艂nia wszystkie wymagania i nie mieli艣cie z nim 偶adnych problem贸w co wida膰 po statusie ostrze偶e艅. Kto艣 wspomnia艂 o tym 偶e zrezygnowa艂 ostatnio z grafika i nie pe艂ni艂 d艂ugo tej roli, czy aby na pewno? Polecam prze艣ledzi膰 dzia艂 rekrutacji, posty z rezygnacj膮, posty z grafiki gdzie robi艂 kawa艂 dobrej roboty, a p贸藕niej spojrze膰 na siebie (Tak do Ciebie pisz臋 Hazard, ile by艂e艣 w ubt? 8 dni? Hipokryta).聽

Podsumowuj膮c jestem na tak.

Odno艣nik do komentarza

Ka偶dy pope艂nia b艂臋dy, ale my艣l臋, 偶e i ka偶dy chcesz je jak najszybciej poprawia膰. Co do Ciebie mam mieszane uczucia, jeste艣 na mh ju偶 dosy膰 sporo, aktywno艣膰 masz w miar臋 dobr膮, ale przed rekrutacj膮 na moderatora, nie objawia艂e艣 si臋 niczym konkretnym, aczkolwiek, jestem za daniem Ci szansy. Na tak :P

Ps: w sumie i tak nasze wypowiedzi nie s膮 brane pod uwag臋 .聽 :facepalm:

Odno艣nik do komentarza

Mo偶e i ma predyspozycje, mo偶e i jest ogarni臋ty...Jednak poza prac膮 w dziale grafiki w okresach pe艂nienia funkcji grafika niczym wi臋cej si臋 nie wyr贸偶ni艂. Za potencja艂 rang si臋 nie przyznaje, a za zas艂ugi i aktywno艣膰 w okre艣lonym okresie. W moim mniemaniu droga na tak wa偶n膮 rang臋 jak膮 jest moderator powinna by膰 bardziej wyboista i wymagaj膮ca. Na t臋 funkcj臋 musisz sobie jeszcze zapracowa膰.

Odno艣nik do komentarza

• Administrator

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...