Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 #159485 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Witam chciałbym wam przedstawić propozycje odnośnie cod moda 200lvl a mianowicie chciałbym a byś cie wgrali na serwer spadochron i mam propozycje przedstawienia wam kilku perków Kamuflaż jesteś nie widzialny całkowicie i masz 5hp widać taki cień na ziemi Duch Kapitana pod zmienioną nazwą(Duszek) możesz przechodzić przez 12 sec przez sciany Betonowe jest 8 sec można cię zabić w głowę a moja propozycja jest 12 sec Naboje Padalca dostajesz od 30-45 obrażeń z każdej broni bez inty i mogą mieć 2 os ten perk na serwie Broń Zabójcy ma 1/7m4 i 1/4 z he oraz 5hp na 2sec Kapcie Papy Smerfa Wykonując skoki wywołujesz trzęśienie ziemi zadające po 50 obrażen + inteligencja 5 pkt w inte to 3 damage Mianowicie oto mi teraz chodzi żeby był zakaz stawiania min w przejściu oraz na schodach drabinką lecz 1 kratke przed schodami można było by stawiać bo się da przeskoczyć.... i wgrać plugin z regulaminem cod moda na serwer żeby nikt nie musiał wchodzić na forum i szukać regulaminu Jak ktoś zacznie przeklinać obrażać inną osobę to wgrać plugin który daje 15 sec na wpisanie przepraszam bo inaczej żeby z serwa kickowało To wszystko z mojej strony Pozdrawiam EverLasT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 #159572 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Zasyfimy serwer kolejnymi bajerami i coraz częściej będzie się bugowalo.... Usunąłbym rozgrzewkę.. A zamiast kapciow papa smerfy dać perl "Lot Anioła" lub skrzydła anioła.. Masz zwiekszona grawitację - podobna do wartości mocy komandosa i dać skill ze naciskając c spadamy ze zwiększona prędkością na ziemie i zadajemy obrażenia 50+int Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 30 Maja 2014 #159586 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 jedyna dobra opcja , ktora tu widze to wprowadzenie perku o nazwie kamuflaz. Tylko on powinien zmniejszyc Twoja widocznosc a nie calkowicie nas ukrywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 #159712 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ale masz 5 hp i widać plamke na ziemi i dodać spadochron bo jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2014 #159735 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Powiem tak CoD i spadochron ? To na pewno na nie. Kamuflaż była podobny perk na CoD 400 i jak dla mnie nie był to zbyt dobry perk 3 propozycja myślę, że bezużyteczna Do betonu nikt nigdy nie miał zastrzeżeń, więc niech już tak zostanie "Naboje Padalca dostajesz od 30-45 obrażeń z każdej broni bez inty i mogą mieć 2 os ten perk na serwie" jak dla mnie jest to za dobre "Broń Zabójcy ma 1/7m4 i 1/4 z he oraz 5hp na 2sec" również za silne Kapcie są fajne na 400 jest podobny perk o nazwie skrzydła archanioła (jeżeli chce ktoś wypróbować zapraszam) Regulamin jest dobry, miny też więc tego raczej nie trzeba zmienić Plugin z regulaminem dobry. za kulturę są rozdawane bany, więc to raczej nic by nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 30 Maja 2014 #159738 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Jedyne co może się przydać, to Kamuflaż ale z jakimś ograniczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 #159753 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Według mnie jedynie co tu się przyda to tylko "kamuflaż". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 30 Maja 2014 #159754 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 A według mnie wszystko jest za przeproszeniem do dupy. Perki bierzecie z kosmosu ninja 12s. beton jak wy z 8s. sobie nie radzicie. Kamuflaż tak zróbcie dodatkowe jeszcze perki pod którymi was nie widać to połowa nie będzie grać bo i tak ninje denerwują. 1/7 z m4 to jest dopiero śmieszne . Chyba zapomina się tu że to jest cod 200 a nie 400 czy 300k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Czerwca 2014 #160637 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Co do twoich propozycji sa one zbędne spadochron na cod bez sensu ,perk kamuflaż zaczęło by się ciągle kamienie nie wykonywanie celów ,większość perków które za proponowałeś była by za dobra, plugin na przeklinanie zbędne ,jedyna ciekawa propozycja to regulamin.Zobaczymy co da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Czerwca 2014 #160638 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi