Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158447 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Nick: CzyLeciZNamiPilot??? lub Kelevra Wiek: 19 Lat Doświadczenie (w byciu adminem): Duże ( Sam posiadałem sieć , obecnie na mojej sieci znajduje się jedynie jeden serwer CS 1.6 + drugi Surce ) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 5 Lat Steam ID: STEAM_0:1:47381879 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/CzyLeciZNamiPilot%3F%3F%3F/80.72.43.106:27032/ Dlaczego TY .!: Gram sobie na serwerze i szczerze mówiąc to mi się spodobał + spodobali mi się admini ogarnięci , myślę że jeżeli dołączę do tej ekipy nie będzie problemu z wzajemnym porozumiewaniem się. A jeżeli chodzi o cheaty to jest ich wiele , nawet w nocy grają i mi przeszkadzają , jestem osobą opanowaną ale do pewnego stopnia , jak widzę że koleś jeden z drugim pociskają na dopalaczach wówczas jestem bezlitosnym niszczycielem ! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5 godzin ( czasami w nocy gram jeszcze + 2 / 3 godziny ) Mikrofon: Oczywiście że posiadam , moim zdaniem to podstawa w tej branży + przesiaduję często na komunikatorze TeamSpeak3 więc oczywiste jest także że posiadam słuchawki + mikrofon Kontakt: GG: 10093357 PW tutaj na forum Kilka słów od siebie: Tak jak już wspominałem , prowadzę sieć , szczegółowo jest to sieć serwerów metin2 , jeżeli jest ktoś zainteresowany moją działalnością to zapraszam do pisania PW tutaj na forum , bo wiary nigdy za wiele ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 27 Maja 2014 #158456 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Zarejestrowałeś się na forum i od razu podanie. Nie spełniasz wymagań. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158458 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Nie spełniasz wymagań, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Maja 2014 #158461 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Konto pod podanie, brak wymaganych godzin, pokaz, że Ci zależy i dopiero składaj podanie. Szczerze mówiąc jeszcze Cie nie widziałem na serwie moze na siebie nie trafiamy. Poczekaj z tym podaniem i nadrób wszystkie zaległości. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158463 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Godzin brakuje dużo więc - Faktycznie konto na forum dla podania kolejny - Aktywność na serwerze + Kultura + Wiek + Jestem pewien, że gdy tylko dobijesz godziny oraz zaczniesz się udzielać na forum to nie będzie problemu byś do nas dołączył Daj się poznać forumowiczom, powiedz coś o sobie itd.... Na chwilę obecną jestem na Nie z powodów oczywistych :unknw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Maja 2014 #158464 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Dobij godziny i napisz do któregoś z moderatorów otworzy podanie Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362047 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi