Skocz do zawartości

bydlak - od moderatora do złodzieja

Malu

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Pewnie wielu z Was zastanawia się dlaczego @bydlak ma zasłużonego bana, krótka piłka.   

Od dawna bydlaczek sobie dorabiał na boku okradając całą sieć, sprzedając premki i vipy na naszych serwerach lecz dochody szły do niego ;)

qostx1.png

nie ma co się rozpisywać jaki to on nie jest bo jest to internet i nie znamy ludzi tak na prawdę ale wszyscy wiemy, że jest złodziejem i trzeba robactwo tępić 

Zdjęcie udostępniam w celach ostrzegawczych aby Was przypadkiem nie okradł na ulicy klepiąc na piwko 

ifx2cx.jpg

Użytkowniku! Nie bądź jak @bydlak, bądź uczciwy 

o.O 

i któż, by się spodziewał...  pewnie ktoś - ja nie. 

Informacja jak najbardziej przydatna, chociaż... może niech odda co zabrał przelewem i odpracuje ! nie wiem, jakieś 100 reklam? :D 

Żarty żartami - wygląda na bydlaka !

Od samego poczatku lewy sie wydawal, kazdy  pijak taki sam,  zrobi wszystko aby hajsy na % byly :)

ejej, ja sie przyznaję do problemu z alkoholem ale nie jestem złodziejem :( sam zarabiam na swoje zachcianki - legalnie!  proszę nie obrażać pijaczków :D

edit: z całym szacunkiem, informacja przydatna o bydlaku - narobił syfu i kara musi być/ jednak otwarty temat spuszcza po nim wodę, coś jednak tam pomagał czasami, coś zrobił dla sieci - według mnie notatka nie powinna zostać otwarta: każdy może sie wypowiadać to jest też moja opinia.  Co zrobił to zrobił, niech sam sie z tym gryzie, a obsmarowywać po śmierci to tak nieładnie. 

edit dla @@Consecuente : żeby dostać posadę modka musiał się wykazać, więc na pewno cos pomógł. Nie wybielam go, jednak nie dostał funkcji za nic... jeśli chodzi o przedstawioną sytuację to pomagał zdecydowanie sobie i tutaj nie ma dwóch zdań, dlatego zbanowanie jak najbardziej należyte

edit@: zdecydowanie powinni i jestem całkowicie za tym!!! tutaj bardzo dobrze Malu zrobił, że to opisał, jednak nie wiem czy nie powinna byc tylko zamknięta informacja ;)

Wydawał się wcześniej normalny, porządny chłopak. A tutaj takie coś.. Bezsensu. Chamsko postanowił po tylu miesiącach czy tam latach takie co zrobił.. Naprawdę szczyt bezczelności. Takich trzeba zdecydowanie usuwać. ;)

Tragedia, myślę że temat powinien być zamniety, wiecznie miałem o bydlaku dobre zdanie, była to pierwsza osoba na sieci która poznałem, źle zrobił, wiadomo, ale żeby tak go teraz jeszcze obsmarowywać komentarzami ludzi którzy go praktycznie nie znali to jeden wielki wstyd @@Malu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...