Malu Napisano 2 Lutego 2016 #392597 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witajcie! Pewnie wielu z Was zastanawia się dlaczego @bydlak ma zasłużonego bana, krótka piłka. Od dawna bydlaczek sobie dorabiał na boku okradając całą sieć, sprzedając premki i vipy na naszych serwerach lecz dochody szły do niego nie ma co się rozpisywać jaki to on nie jest bo jest to internet i nie znamy ludzi tak na prawdę ale wszyscy wiemy, że jest złodziejem i trzeba robactwo tępić Zdjęcie udostępniam w celach ostrzegawczych aby Was przypadkiem nie okradł na ulicy klepiąc na piwko Użytkowniku! Nie bądź jak @bydlak, bądź uczciwy Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 2 Lutego 2016 #392607 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Consek to było w charakterze żartobliwym, przesadzasz Ale skoro tak... uznajmy ze nie bylo tego posta ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 2 Lutego 2016 #392612 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 i któż, by się spodziewał... pewnie ktoś - ja nie. Informacja jak najbardziej przydatna, chociaż... może niech odda co zabrał przelewem i odpracuje ! nie wiem, jakieś 100 reklam? Żarty żartami - wygląda na bydlaka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 2 Lutego 2016 #392613 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Tragedia .... :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 2 Lutego 2016 #392619 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Typowy bydlak. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 2 Lutego 2016 #392622 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Od samego poczatku lewy sie wydawal, kazdy pijak taki sam, zrobi wszystko aby hajsy na % byly @@R4d3k Gowno o mnie wiesz wiec sie nei wypowiadaj @@R4d3k jak juz notke dodajesz to jej nei usuwaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 2 Lutego 2016 #392626 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Od samego poczatku lewy sie wydawal, kazdy pijak taki sam, zrobi wszystko aby hajsy na % byly ejej, ja sie przyznaję do problemu z alkoholem ale nie jestem złodziejem sam zarabiam na swoje zachcianki - legalnie! proszę nie obrażać pijaczków edit: z całym szacunkiem, informacja przydatna o bydlaku - narobił syfu i kara musi być/ jednak otwarty temat spuszcza po nim wodę, coś jednak tam pomagał czasami, coś zrobił dla sieci - według mnie notatka nie powinna zostać otwarta: każdy może sie wypowiadać to jest też moja opinia. Co zrobił to zrobił, niech sam sie z tym gryzie, a obsmarowywać po śmierci to tak nieładnie. edit dla @@Consecuente : żeby dostać posadę modka musiał się wykazać, więc na pewno cos pomógł. Nie wybielam go, jednak nie dostał funkcji za nic... jeśli chodzi o przedstawioną sytuację to pomagał zdecydowanie sobie i tutaj nie ma dwóch zdań, dlatego zbanowanie jak najbardziej należyte edit@: zdecydowanie powinni i jestem całkowicie za tym!!! tutaj bardzo dobrze Malu zrobił, że to opisał, jednak nie wiem czy nie powinna byc tylko zamknięta informacja Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silnyy Napisano 2 Lutego 2016 #392630 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 nie spodziewalem sie tego po nim ;oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2016 #392631 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Niech zgnije łajza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392635 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 No to fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 2 Lutego 2016 #392636 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Masakra.. :facepalm: :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 2 Lutego 2016 #392637 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Pamiętajcie, że jest coś takiego, jak karma - ona nie odpuszcza Malu, ale lajeczków nazbierałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 2 Lutego 2016 #392638 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Tragedia .... :facepalm: To mało powiedziane. Zdjęcie mamy teraz jeszcze adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 2 Lutego 2016 #392642 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Żeby zniżyć się do takiego poziomu... Nie rozumiem jak można w ten sposób kogoś okradać, jak i tak wiadomo że prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 2 Lutego 2016 #392649 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Że też moderator może coś takiego zrobić Dobrze, że kłamstwo wyszło na jaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 #392652 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Wydawał się wcześniej normalny, porządny chłopak. A tutaj takie coś.. Bezsensu. Chamsko postanowił po tylu miesiącach czy tam latach takie co zrobił.. Naprawdę szczyt bezczelności. Takich trzeba zdecydowanie usuwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 2 Lutego 2016 #392654 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 No to fajnie Takie cos mi bardziej do Ciebie by pasowalo, bez urazy @@heaVeN. trzeba sie posmiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 #392656 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Takie cos mi bardziej do Ciebie by pasowalo, bez urazy przesadziłeś trochę. Ale naprawdę nie spodziewałbym się tego po bydlaku, jak pewnie nie tylko ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 2 Lutego 2016 #392658 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 No to nieciekawie a wydawał się w porządku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 2 Lutego 2016 #392659 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 omg, nie spodziewałbym się tego po nim, no ale cóż prawda prędzej czy później zawsze wychodzi na jaw, pozory czasami mylą, złodzieji trzeba tępić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 2 Lutego 2016 #392672 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Tragedia, myślę że temat powinien być zamniety, wiecznie miałem o bydlaku dobre zdanie, była to pierwsza osoba na sieci która poznałem, źle zrobił, wiadomo, ale żeby tak go teraz jeszcze obsmarowywać komentarzami ludzi którzy go praktycznie nie znali to jeden wielki wstyd @@Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2016 #392676 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 @@astroe Też go znałem, a temat powinien zostać otwarty sprawia mi przyjemność czytanie komentarzy o tej szmacie jaką on jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 2 Lutego 2016 #392678 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Najpierw Czarna rozwala forum,teraz bydlak okrada sieć. Po ludziach już sie wszystkiego można spodziewać. Jednak pozory mylą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 2 Lutego 2016 #392679 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 a jestem ciekaw ile dorobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2016 #392696 Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Bydlak zapłaci za wszystko co ukradł. Chociaż na tyle ma honoru. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi