Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156951 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Nick:| Polish Masters | Zabojca Wiek:niestety 15 Doświadczenie (w byciu adminem): nie bylem Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...s | Zabojca Dlaczego TY .!:Jestem w miarę ogarniety umiem rozpoznać cheatera Mam bardzo dobry kontakty z innymi graczami na serwerze i nieraz pomagam im rozwiazac ich problem No i potrzeba kilku jeszcze ogarnietych Adminow Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5 h Kontakt:GG:48059956 jezu sorki za tamto zle cos mi interent chodzi dzsiaj napawde sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156959 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Jestem na nie nie widzialem cie na steam (jesli do mnie napiszesz zmienie zdanie) wiek brak doswiadczenia (ale szybko sie mozna nauczyc) to mnie zapros na Steam nick:CEBI i zmieniam zdanie bo nie mam do ciebie zastrzezen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156960 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Dopiero od dzisiaj mam steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156983 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Brakuje niestety wieku jestem na nie 16 lat to jednak minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156999 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 jak na razie jestem na nie. -wiek -troche słaba znajomość amx -doswiadczenie (chodz tak jak Cebi mowi mozna sie szybko nauczyc) Edit.TeeZ oczywiscie,ze tak,ale musze podac te powody dla ktorych teoretycznie na nie,ale no przede wszystkim wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 22 Maja 2014 #157006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 jak na razie jestem na nie. -wiek -troche słaba znajomość amx -doswiadczenie (chodz tak jak Cebi mowi mozna sie szybko nauczyc) Amx można się nauczyć w 15 minut, z tym nie ma problemu, może nawet admin pomóc... Zawsze musi być ten pierwszy raz . Co do podania to brak wymaganego wieku (16 l*). Ogólnie aktywny na serwerze. Tylko jeszcze Cię nie widziałem jak na steam`ie grasz. Ale jeżeli już grasz to zwracam honor . Nadrób zaległości na forum bo przez kilka dobrych miesięcy byłeś Offline. Ja bym się wstrzymał z Twoim podankiem, bo grasz tutaj od października (jakoś tak), a godzinki mogłeś mieć nabite wcześniej. Pokaż na prawdę, że Ci zależy, aby zdobyć posadę admina. Jestem na małe tak . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157058 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości. Czasem 13latek jest bardziej "dojrzały" niż 20latek. Widziałem cie na serwerze, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 23 Maja 2014 #157067 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 nie spelniasz wymagan do zamkniecia... sa chyba jeszcze jakies kryteria ktorych trzeba sie trzymac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Maja 2014 #157099 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Przecież tu nawet dwunastolatek latek już adminował. Wiele innych osób, na pierwszego admina byliśmy przyjmowaniu przed pełną 16-stką. Jeżeli Zabójca kupił steama to ja jestem na tak, każdy powinien mieć równe szanse. Ps. Od kiedy potrzeba jakiejś nauki do opanowania amxbansa? Wpisujesz amxmodmenu i masz wszystko jak na tacy, nie róbmy problemów z niczego. A doświadczenie? Każdy musi od czegoś zacząć. Doświadczenie znikąd się nie pojawi. Osobiście na początek proponuję próbny okres dwóch tygodni (najsprawiedliwsza opcja). Pozdrawiam. Zaznaczam, że 12-letni Jupik miał tutaj super-moderatora i admina na trzech serverach przez spory czas (ponad pół roku), a wszyscy wiemy, że Jupik to nie jedyny przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 23 Maja 2014 #157105 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Tak jak napisał HardeQ . Był tutaj Jupik jako super modek , a nie jako zwykły admin. Pokazał co pokazał i się skończyło. Ale dla kolegi w podaniu jestem na takie neutral. Dlaczego? -Jeśli kupiłeś wczoraj steam to ja Cię nie widziałem na nim a grałeś przy mnie -Czasem zapominasz , że jest takie coś jak u@ lub , że można nagrać demko i spamujesz bezsensownie na y ale nie Ty jedyny. Tak robi 3/4 graczy . -15 lat to nie jest źle , sam miałem pierwszego w wieku 14. -Brak doświadczenia ale to można się nauczyć , czy też dopytać starszych stażem adminów (sam służę pomocą i wystarczy napisać na pw czy steam) co i jak zrobić .kto pyta nie błądzi. Więc może dać mu admina na okres próbny powiedzmy tyg-dwóch i niech pokaże co potrafi , a po prostu jako admini będziemy mieć na niego oko i ew. wspomagać doświadczeniem . Tylko graj na steam i mnie dodaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157116 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 sam nie wiem. czasem ponosi go na serwerze. każda swoją wypowiedź kończy zwrotem "baranie".. ja chciałbym wcześniej zamienić parę słówek z tobą na teamspeaku. masz 14 lat, 15 lat rocznikowo, nie wiem jak poważne są dzieci w tym wieku i oczywiście nie mogę zapomnieć o zdarzeniu sprzed jakiegoś czasu w którym to zostałeś zbanowany za bugowanie misji... neutral i to słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157120 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 jestem na tak często go widzę na serwerze jest rozgarnięty przestrzega regulaminu jeszcze nigdy nie widziałem żeby się wdał z kimś w kłótnie jak na swój wiek jest dojrzały amx się szybko nauczy bo to nie jest trudne dajcie mu szanse myślę że się sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 23 Maja 2014 #157177 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Oczywiście zostajesz przyjęty na okres próbny 2 tygodni.***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi